Főoldal BREAKING Ryan Reynolds egy érzelmes üzenettel jelentkezett, hogy véget ért a Deadpool 3. forgatása
BREAKINGFilmek

Ryan Reynolds egy érzelmes üzenettel jelentkezett, hogy véget ért a Deadpool 3. forgatása

A Deadpool 3. főszereplő örömmel újságolta el, hogy véget ért a forgatás.

332
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

A Marvel Studios Deadpool 3. forgatása még 2023 tavaszán elkezdődött, de a hollywoodi kettős sztrájk miatt le kellett állni. Majd ahogy ősszel bejelentették a színészek sztrájkjának végét, gyakorlatilag azonnal forgott a kamera, ma pedig délután a főszereplőt alakító Ryan Reynolds közösségi oldalán megerősítette: csomagolnak, ennyi volt.

“A ruha elrejti a vért. Az izzadtságot is… De ma, a Deadpool forgatásának befejezésekor leginkább a könnyeket” – posztolta a színész az X-en. “Óriási és örökké tartó köszönet a filmünk szereplőinek és stábjának, akik megküzdöttek a széllel, esővel, sztrájkkal és @RealHughJackman… mindezt @ShawnLevyDirect kitartó vezetése alatt. A legközelebbi haverjaimmal készíthettem filmet, és ez nem történik meg túl gyakran.”

Dogpool is megosztott egy képet a közösségi oldalán, hogy leforgatta élete első filmjét.

Reynolds visszatér a Marvel nagyszájú szuperhősének szerepében, Hugh Jackman pedig visszavonulása után ismét Rozsomák szerepét tölti be, ám ezúttal talán minden korábbinál nagyobb lelkesedéssel és vehemenciával teszi a dolgát. Jackman legutóbb a 2017-es Oscar-jelölt Logan – Farkas című filmben alakította a karaktert, amely a mutáns hattyúdala volt egyben.

A folytatással pedig a rajongók régi álma válik valóra, hogy Deadpool mellett Rozsomák is bemutatkozik Marvel Moziverzumban, és csak remélni tudjuk, hogy ez a kezdet, látjuk még őket a jövőben.

Bár a cselekményről nem sokat tudni, Morena Baccarin, Rob Delaney és Brianna Hildebrand visszatérnek a korábbi két részből, valamint Jennifer Garner Elektra szerepében lesz látható, akit a 2000-es évek elején két filmben is alakított. Emma Corrin a pletykák szerint a főgonoszt alakítja majd, Matthew Macfadyen pedig szintén csatlakozott a stábhoz egy meg nem nevezett szerepben.

Shawn Levy a rendezés mellett társszerzőként dolgozott a film forgatókönyvén Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick és Zeb Wells oldalán. Reynolds és Levy a Marvel Studios ötletgazdája, Kevin Feige erősítésével producerként is tevékenykedik a harmadik részen.

A cím nélküli Deadpool 3. az egyetlen olya film, amelyet a Marvel Studios bemutat 2024-ben, és a tervek szerint 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.