Főoldal Filmek Russoék szerint félhetünk a Bosszúállók 4. címétől
Filmek

Russoék szerint félhetünk a Bosszúállók 4. címétől

Russo testvérek megerősítették, hogy a Bosszúállók 4. filmcímét azért nem jelentették még be, mert spoileres a Végtelen háborúra.

701

Russo testvérek megerősítették, hogy a Bosszúállók 4. filmcímét azért nem jelentették még be, mert spoileres a Végtelen háborúra.

Mikor a Marvel prezentálta a harmadik fázist, akkor a listán még úgy szerepelt a következő két Bosszúállók-film, mint egy kétrészes sztori. Ezt később Russoék módosították, és elmondták, hogy már önálló részként kell tekinteni a Végtelen háborúra és a továbbra is cím nélkül szereplő Bosszúállók 4.-re. A negyedik film azóta sem kapta meg címét, ami arra enged következtetni, hogy bizony komoly utalást hordoz a harmadik rész cselekményére.

Egy rajongó nemrég ismét feltette a kérdést a két rendezőnek Twitteren, akik ezúttal válaszoltak is a kérdezőnek: „Valójában Russo testvérek azért nem árulják el a Bosszúállók 4. címét, mert az spoileres a Végtelen háború cselekményére”. És jött is válasz erre: „Annak kellene”.

A rendezők nem fedtek fel túl sokat a filmből, de már csak napok vannak hátra, hogy lássuk a Végtelen háborút a mozikban. A hírek szerint pedig a Bosszúállók 4. első előzetese, illetve a nagy bejelentésre, hogy milyen néven is mutatják be a negyedik részt a San Diego-i Comic-Conon kerül sor júliusban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események