Wide Screen
Image default
Filmek

Russoék elárulták, melyik három filmet szükséges megnézni a Bosszúállók: Végjáték előtt

Egy kicsivel több mint két hét választ el bennünket a Bosszúállók: Végjáték bemutatójától, így ideje felkészülnünk. A rendezők ebben segítettek most.

A visszaszámlálás elkezdődött a Bosszúállók: Végjáték premiere előtt, így ha esetleg lemaradtál volna a Marvel Moziverzum előző 21 darab képregényfilmjéről, akkor lassan ideje nekifeküdni valamennyi résznek, hogy naprakész legyél az eseményekről, de ha nem lenne időd megnézni mindet, akkor sincs baj, mert Anthony és Joe Russo rendezőpáros elárulta, hogy melyik három részt szükséges megnézni a Végjáték előtt.

Egy éve a fél világ arra kíváncsi, hogy mi fog történni a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásában, mi történik majd a Bosszúállókkal, Thanos másodszor is győzni fog-e, milyen új karaktereket vezetnek fel a Marvel negyedik fázisára, de a legfontosabb kérdés, hogy a jelenlegi csapattal mi történik, kik élik majd túl az összecsapást. A film rendezőit kérdezték a napokban, hogy szerintük melyik korábbi filmeket szükséges megnézni mielőtt beülnénk a Végjátékra:

[Amerika kapitány:] Polgárháború és a [Bosszúállók:] Végtelen háború kétségtelenül, mert a Polgárháború eseményei közvetlenül kapcsolódtak a Végtelen háborúhoz, és ezzel érvelnénk, hogy a Bosszúállók a Polgárháború miatt vesztettek Thanos ellen. Nyilvánvaló, hogy ennek hatását a Végjátékban is érezni fogjuk. Ha még ennél is többet akarsz, akkor valószínűleg [Amerika kapitány:] A tél katonáját is mondanám, csak azért, mert ez a négy filmet rendeztük, s tematikusan kapcsolódnak egymáshoz.

Joe Russo

Érdekes módon sem Joe, sem Anthony Russo sem hozta példának A Hangya és a Darázs című filmet a Kvantumvilág miatt, de afelől nem lehetnek kérdéseink, hogy a filmben látott dolgok fontos szerepet kapnak a folytatásban, valószínűleg a spoilerek miatt hagyták le a listáról.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Russo

Még több a témában...

Russo fivérek következő nagy projektje egy Star Wars-film lesz?

Kévés Bence Mihály

Carter ügynök visszatér a Bosszúállók 4.-ben?

Kévés Bence Mihály

Mutatjuk, hogy kaphattok ajándékba Bosszúállók mozijegyet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább