Amerika kapitány Vasember

Russoék elárulták, melyik három filmet szükséges megnézni a Bosszúállók: Végjáték előtt

Egy kicsivel több mint két hét választ el bennünket a Bosszúállók: Végjáték bemutatójától, így ideje felkészülnünk. A rendezők ebben segítettek most.

Egy kicsivel több mint két hét választ el bennünket a Bosszúállók: Végjáték bemutatójától, így ideje felkészülnünk. A rendezők ebben segítettek most.

A visszaszámlálás elkezdődött a Bosszúállók: Végjáték premiere előtt, így ha esetleg lemaradtál volna a Marvel Moziverzum előző 21 darab képregényfilmjéről, akkor lassan ideje nekifeküdni valamennyi résznek, hogy naprakész legyél az eseményekről, de ha nem lenne időd megnézni mindet, akkor sincs baj, mert Anthony és Joe Russo rendezőpáros elárulta, hogy melyik három részt szükséges megnézni a Végjáték előtt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy éve a fél világ arra kíváncsi, hogy mi fog történni a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásában, mi történik majd a Bosszúállókkal, Thanos másodszor is győzni fog-e, milyen új karaktereket vezetnek fel a Marvel negyedik fázisára, de a legfontosabb kérdés, hogy a jelenlegi csapattal mi történik, kik élik majd túl az összecsapást. A film rendezőit kérdezték a napokban, hogy szerintük melyik korábbi filmeket szükséges megnézni mielőtt beülnénk a Végjátékra: [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Joe Russo”][Amerika kapitány:] Polgárháború és a [Bosszúállók:] Végtelen háború kétségtelenül, mert a Polgárháború eseményei közvetlenül kapcsolódtak a Végtelen háborúhoz, és ezzel érvelnénk, hogy a Bosszúállók a Polgárháború miatt vesztettek Thanos ellen. Nyilvánvaló, hogy ennek hatását a Végjátékban is érezni fogjuk. Ha még ennél is többet akarsz, akkor valószínűleg [Amerika kapitány:] A tél katonáját is mondanám, csak azért, mert ez a négy filmet rendeztük, s tematikusan kapcsolódnak egymáshoz.[/penci_blockquote]

Érdekes módon sem Joe, sem Anthony Russo sem hozta példának A Hangya és a Darázs című filmet a Kvantumvilág miatt, de afelől nem lehetnek kérdéseink, hogy a filmben látott dolgok fontos szerepet kapnak a folytatásban, valószínűleg a spoilerek miatt hagyták le a listáról.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Russo

Total
23
Shares
Previous Article

Elképesztően erős lehet a PS5!

Next Article

Bemutatták a Star Wars: The Rise of Skywalker első teaserét!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!