Wide Screen
Image default
Filmek

Russo fivérek már tudják, hogy ki rendezi a Fekete Párduc folytatását

Russo fivérek egy interjúban utaltak arra, hogy ki készítheti el a Fekete Párduc második részét.

Lassan a Marvel harmadik fázis végéhez érünk, de a stúdió már a következő fázis előkészületein dolgozik melyre két biztos rendezője van is. James Gunn egészen biztosan készít filmet a negyedik fázisban, hiszen már bejelentették A galaxis őrzői vol. 3.-at, illetve Jon Watts a Pókember: Hazatérés rendezője is forgat filmet a következő években. A Marvel a nagy sikerre való tekintettel már berendelte a Fekete Párduc folytatását, csak az nem világos, hogy ki forgatja a wakandai király következő önálló filmjét.

A napokban azonban Joe és Anthony Russo a Végtelen háború két direktora utalást tett arra, hogy Ryan Coogler rendező visszatér a Párduc második részére:

Megengedtük Jamesnek [Gunn], Jon Wattsnak és Ryan Cooglernek, hogy megnézzék a Végtelen háborút. Szóval, igen, ha egy filmen dolgozol, akkor látnod kell ezt a filmet, mert befolyásolja a történetedet.

Anthony azt is megemlítette, hogy bevonták továbbá A Hangya és a Darázs rendezőjét, Peyton Reedet és Taika Waititi a Thor: Ragnarök rendezőt. A Bosszúállók: Végtelen háború országos bemutatója április 26-án lesz.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon