Wide Screen
Filmek

Ruben Fleischer elárulta, hogy miért nem vállalta a Venom folytatását

Ruben Fleischer rendező helyére Andy Serkis lépett, most azonban kiderült, hogy miért nem ő kapta a Venom 2. részt.

A kritikusok nem igazán rajongtak a Venomért, nem úgy mint a mozirajongók, akik csaknem 850 millió dollárt hagytak a mozik kasszáiban, és nem utolsó sorban a Sony Pictures egyik legsikeresebb alkotásáról beszélünk. Ha ezt nézzük, akkor minden adott lett volna, hogy ne változtassanak a recepten, azonban Ruben Fleischer nem tér vissza. De miért döntött úgy, hogy lemond a rendezői teendőkről?

Fleischer éppen a Zombieland: A második lövés bemutatóján tartózkodott, mikor az újságírók a Venom 2.-ről faggatták.

Nagyon el voltam foglalva ezzel [Zombieland] a filmmel. Úgy hiszem, hogy már forgatják a filmet, de csak pár hete fejeztem be a munkát A második lövéssel, szóval az ütemezés nem tette volna lehetővé azt.

Rosszmájúak szerint az igazság közel sem ez, mert a Sony a negatív kritikák miatt döntött Andy Serkis szerződtetése mellett. Új irányba szeretnék vinni a franchiset, és ezt új rendezővel és forgatókönyvírókkal szeretnék megvalósítani. Hogy mennyire sikerül, az idő mondja majd meg, de egyelőre a Venom 2. neve mellett nem szerepel premierdátum, de állítólag 2020 októberében láthatjuk Tom Hardyval és Woody Harrelsonnal a főszerepben.

Venom

Még több a témában...

Clark Gregg karaktere visszatér a Marvel kapitányban

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] Megerősítették a Fekete Özvegy-filmet és annak főgonoszát

Kévés Bence Mihály

Tom Holland nagy szerepet játszott abban, hogy a Sony és a Marvel vezetői leültek tárgyalni Pókemberről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább