Főoldal Filmek A Deadpool 3.-ban Rozsomák klasszikus sárga jelmezére utalt volna Hugh Jackman?
Filmek

A Deadpool 3.-ban Rozsomák klasszikus sárga jelmezére utalt volna Hugh Jackman?

A Deadpool 3. sztárja közzétett egy fotót, amin Deadpool és Rozsomák maszkját láthatjuk.

513
Farkas

Tavaly ősszel felrobbant az internet, amikor Ryan Reynolds bejelentette, hogy a Deadpool 3. részében visszatér a rajongók kedvence, Hugh Jackman is Rozsomák szerepében. A visszatérésről és magáról a filmről részletet nem árultak el, de cselekmény szempontjából hűek maradnak a Logan – Farkas befejezéséhez.

A filmről azt beszélik, hogy egy roadmovie lesz, amiben Deadpool és Rozsomák átutazzák majd az Államokat, miközben felkutatják barátaikat és ellenségeiket. És most jön a legérdekesebb rész, hogy talán Rozsomák a képregényekhez hű jelmezt kap. Tegnap Hugh Jackman Instagram-oldalán osztott meg fotót a Marvel nagyszájú szuperhőséről és Rozsomák klasszikus sárga fejfedőjéről. A rajongók azonnal találgatásokba kezdtek, hogy esetleg az X-Men megkapja azt a jelmezt, amiről eddig csak álmodtak.

Az X-Men-rajongók már évek óta sóvárognak, hogy láthassák Rozsomákot a jellegzetes sárga jelmezében, de Hugh Jackman karakterét igazából egyszer sem láthattuk abban a filmvásznon. James Mangold Farkas című filmjének bővített változatában egy gyors pillantást vethettünk a klasszikus ruhára, de igazából egyszer sem viselte azt a főhős. A most közzétett fotó alapján felmerül a kérdés, hogy vajon végre láthatjuk a klasszikus sárga jelmezt, amikor a jó öreg X-Men összeáll Ryan Reynolds szájhősével a Deadpool 3.-ban?

screen shot 2023 01 20 at 14 06 45

Ezt persze még nagyon korai lenne borítékolni, hogy Rozsomákot a sárga jelmezben láthatjuk a folytatásban, de ha mégsem így lenne, akkor mire akart utalni Jackman a bejegyzésben? A hírek szerint jól haladnak az előkészítő munkálatokkal, valamikor az év második felében a forgatást is elkezdik, és akkor talán okosabbak leszünk, hogy mire készül a Marvel Studios.

A cselekmény részleteit egyelőre hétpecsétes titokként őrzik, de Rozsomák és Wade várhatóan a Marvel Moziverzumban találják magukat (és akár még csapdába is eshettek). Arról is lehet olvasni, hogy a Disney+ Loki című sorozatában megismert Idővariációs Hatóság segítségét kérik majd, hogy “hazataláljanak”.

A cím nélküli Deadpool 3. részét 2024. szeptember 6-án mutatják be a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.