Főoldal Filmek Ron Howard szerint jól állnak a Solo-filmmel
Filmek

Ron Howard szerint jól állnak a Solo-filmmel

A Han Solo-film rendezője, Ron Howard megerősítette, hogy minden rendben van a filmmel és hamarosan új előzetest is kap.

708

A Han Solo-film rendezője, Ron Howard megerősítette, hogy minden rendben van a filmmel és hamarosan új előzetest is kap.

Úgy tűnik, hogy a rendező próbálja csitítani a kedélyeket, hiszen az elmúlt időben újabb aggasztó hírek láttak napvilágot a Solo: Egy Star Wars történetről. Egy a filmben szereplő színész, aki nevét nem vállalta fel, beszélt Vulture lapnak, hogy a film forgatása valóban nem volt problémamentes. Megtudtuk a beszámolóból, hogy Chris Miller és Phil Lord egyes jeleneteket akár 25 alkalommal is újravették. Ez pedig sem a stúdiónak, sem a színésznek nem tetszett, akik a sokadik próbálkozás után kissé kínosnak érezték a szituációt. A színész kihangsúlyozta, hogy nagyszerű rendezőknek tartja Lordot és Millert, de túl nagy falatnak bizonyult egy Star Wars-film számukra.

A forrás Alden Ehrenreich színészről is beszélt, akiről az elmúlt hónapokban több olyan pletykát is olvashattunk, hogy a stúdió színészsegédet fogadott mellé, hogy elő tudja adni a szerepet. A fő problémát igazából az jelentette, hogy a Lucasfilm arra kérte Ehrenreichet, hogy utánozza le Harrison Ford játékát a filmben, ami nem volt egyszerű feladat.

Azonban úgy fest, hogy Ron Howard érkezése jót tett a filmnek. Nem csak hogy a média hangosabb a második spin-offtól, de maguk a szereplők is arról számoltak be, hogy mennyire jót tett a forgatásnak a rutinos rendező érkezése. A direktor most pedig Twitteren arról írt, hogy az ütemtervnek megfelelően haladnak a filmmel, és hamarosan egy újabb előzetest mutatnak be.

A Solo: Egy Star Wars történet országos bemutatója május 24-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?