Főoldal Filmek Rögtön egy karakter halálával kezdődik a Bosszúállók: Végtelen háború
Filmek

Rögtön egy karakter halálával kezdődik a Bosszúállók: Végtelen háború

A legszerencsésebbek már látták a Bosszúállók: Végtelen háborút, és ugyan él az embargó, de azért megosztottak ezt-azt belőle.

750
Thanos Végtelen háború
Forrás: Marvel Studios

A legszerencsésebbek már látták a Bosszúállók: Végtelen háborút, és ugyan él az embargó, de azért megosztottak ezt-azt belőle.

Joe és Anthony Russo, valamint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige többször megerősítették, hogy a rajongók legnagyobb bánatára a Végtelen háború néhány karakter halálát jelenti majd a Marvel Moziverzumban. Ezt most az első vetítésről távozók is megerősítették nekünk, akik már látták a film első 20 percét.

A Screen Geek lap úgy hallotta, hogy a film egy nagy jelenettel kezdődik, ami rögtön egy főkarakter halálát jelenti. A vetítésről távozók azt azonban nem árulták el, hogy ki hagyja ott a fogát, bár erre több utalást kaptunk már a trailerekben.

A weboldal megjegyzi azt is, hogy egyes rajongókat nem ér majd váratlanul a halál, miközben mások teljesen értetlenül állnak az eset után, s az első percek túlnyomó részben a film tónusát is megpecsételik. De szerencsére már nekünk sem kell sokat várnunk, hiszen jövő héten csütörtöktől mozikban a Bosszúállók: Végtelen háború.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események