Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson új képet osztott meg a Star Wars: The Last Jedi epizódból

Vessünk egy pillantást az Episode VIII rohamosztagosaira, miközben megerősítették az áprilisi programot.

Hivatalosan is megerősítették, hogy a film rendezője, Rian Johnson ott lesz az áprilisban megrendezésre kerülő Orlando-i Star Wars Celebration eseményen, ahol nagy valószínűséggel bemutatják az első előzetest is a filmből.

Mindannyian kitaláltuk már, hogy az idei Star Wars Celebration lesz az első alkalom, ahol bármit is láthatunk majd az új trilógia második részéből, a Star Wars: The Last Jedi-ból. Közben azt is megerősítették, hogy Rian Johnson filmrendező a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedy-vel közösen lép színpadra április 14-én pénteken. Állítólag különleges beszélgetésekre kerül majd sor a Star Wars panelnél.

A teljes panel részlet egyelőre titokban van, de várható, hogy feltűnik néhány különleges vendég is, és szinte biztosak vagyunk abban, hogy valamiféle kirakatot vagy magából a filmből is látunk jelenetet. Ennek apropóján Johnson egy új fekete-fehér képet is megosztott az Első Rend rohamosztagosairól a The Last Jedi-ból.

A Star Wars: The Last Jedi bemutatója 2017. december 14-én lesz Magyarországon.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Star Wars 8 titkok és képek a SWCE-ről

Kévés Bence Mihály

Lehet, hogy ez lesz a Star Wars: Episode IX filmcíme?

Kévés Bence Mihály

Kylo Ren Darth Vadernek öltözik a Star Wars 8-ban?

Star Wars Hungary

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább