Főoldal Játékok A Cinema City Aréna Simple IMAX termében lecserélték a vásznat
Játékok

A Cinema City Aréna Simple IMAX termében lecserélték a vásznat

Azért, hogy élvezzétek a vetítés minden egyes pillanatát, és még tökéletesebb élményben legyen részetek, vásznat cseréltek a Simple IMAX teremben.

976

Azért, hogy élvezzétek a vetítés minden egyes pillanatát, és még tökéletesebb élményben legyen részetek, vásznat cseréltek a Simple IMAX teremben.

2017. február 6-án a Cinema City úgy döntött, hogy új vásznat kap az IMAX terem az Aréna bevásárlóközpontban. Az új vászon 8 653 kilométert utazott Budapestig egy 1100 kilogrammos össztömegű csomagban. Maga a vászon „csak” 700 kilogrammot nyomott, melynek beemeléséhez egy 35 és 20 tonnás darura volt szükség. Igazi kemény feladat elé állította a szakembereket, hogy miként tudnak egy 18,24 méter hosszú, 0,70 méter magas és 0,58 méter mélységű dobozt beemelni egy 150×150 cm-es lyukon, amit a mozi oldalába vágtak.

De megoldották! A művelet 20 órát vett igénybe, melyben 19 alpinista, 9 állványozó, 2 darukezelő, 2 művezető és 45 Cinema City munkatárs vett részt, és nem utolsó sorban 2 operatőr kolléga is jelen volt, akik végig rögzítették a nem mindennapi eseményt.

A vászon kiterítve 434 négyzetméter felületet borít be. A cseréről készült videót a lap tetején nézhetitek meg.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Sorozatkritikák

Jurassic World: Káoszelmélet kritika

A Káoszelmélet végre közelebb hozza amit a Világuralom ígért, szinte tökéletesen tálalva.