Rian Johnson

Rian Johnson elárulta, hogy mi lesz az első szó Az utolsó Jedikben

A Star Wars: Az utolsó Jedik színészeit látták vendégül a Jimmy Kimmel Live című talkshowban, ahol Rian Johnson elsütött egy spoilert.

A Star Wars: Az utolsó Jedik színészeit látták vendégül a Jimmy Kimmel Live című talkshowban, ahol Rian Johnson elsütött egy spoilert.

Most már tényleg csak napok választanak el bennünket a Star Wars család következő tagjától, mely a jelek szerint elképesztően különböző lesz az eddig látott filmektől. Hogy egészen pontosan fejezzük ki magunkat, Az utolsó Jedik egyszerre lesz kemény és vicces, de ne siessünk annyira előre, mert másfél hét még van a bemutatóig.

A napokban a film szereplői egy televíziós műsorban árultak el egy “nagy spoilert” a bevezető sorokról. A Jimmy Kimmel Live est házigazdája arra volt kíváncsi, hogy mi lesz a film első szava, amit Rian Johnson el is árult a műsorban:

Vagyunk…

Azt viszont már nem tudtuk meg, hogy milyen jelenetről van szó, csak találgatni tudunk, hogy Rey és Luke Skywalker között hangzik-e el az első szó, esetleg Chewie és R2-D2 között, de még az sincs kizárva, hogy a film egy hatalmas űrcsatával kezdődik, és ott halljuk majd Poe Dameron és BB-8 dialógusában.

Total
0
Shares
Previous Article

Már majdnem kész a Jurassic World: Bukott birodalom előzetese

Next Article

A Disney újra ajánlatot tesz a 20th Centruy Foxért

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!