Rey nagy veszélyben lesz Az utolsó Jedikben?

Az új Star Wars trilógia főszereplőjének több próbát is ki kell állnia a folytatásban.

Az új Star Wars trilógia főszereplőjének több próbát is ki kell állnia a folytatásban.

A cikk spoilereket tartalmaz!

Több tucat pletykát hallottunk már Rian Johnson által írt és rendezett a Star Wars: Az utolsó Jedikről, de eddig nem sikerült kideríteni, hogy mi igaz belőlük, és jó eséllyel majd csak a decemberi bemutató után leszünk okosabbak. Egy lap biztos forrásokra hivatkozva most azt állítja, hogy Rey (Daisy Ridley) legnagyobb ellensége talán nem is Kylo Ren (Adam Driver) lesz a filmben, hanem egy óriási tengeri szörnyeteg.

A pletyka elsőként az Express UK oldalán jelent meg, melyben leírják, hogy Az utolsó Jedik egyik jelenetében egy tengeri szörny bukkan fel, hogy megölje Reyt. Év elején már többen szóba hozták ezt a titokzatos fenevadat, amit akkor úgy írtak le, hogy legalább három és fél méter magas lesz. A lénynek a Tengeri Szörny nevet adták, de azt pontosan nem tudták megmondani, hogy mikor bukkan fel a filmben.

A Topps kártyalapból vannak, akik úgy gondolják, hogy a jelenetre akkor kerül sor, mikor Rey megpróbálja kiszabadítani Luke Skywalker (Mark Hamill) elmerült X-Wingjét a tengerből. A folytatásban ugyanis Reynek megannyi próbát kell kiállnia, miközben az ősi Jedi rúnák keresésre indul, és pletykák szerint a szárazföldi próbák után a vízben is próbára teszi őt mestere. Az nem derült ki, hogy a padawan pontosan mit keres a tengerben húzódó barlangokban, ám a színésznő egy korábbi interjúban elárulta, hogy Pinewoodban részt vett egy három napos kiképzésen, ahol búvárok oktatták, és minden bizonnyal ez kapcsolatban áll a szóban forgó jelenettel.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article
Avatar

Az első hivatalos fénykép az Avatar 2. forgatásáról

Next Article

Premierdátumot kapott a Terminator 6., ami eltöröl valamennyi folytatást

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!