Főoldal Filmek Részletek derültek ki Benicio Del Toro és Laura Dern Star Wars 8-as szerepéről?
Filmek

Részletek derültek ki Benicio Del Toro és Laura Dern Star Wars 8-as szerepéről?

Újabb érdekességek jelentek meg a Star Wars: Epsisode VIII-ról, ezúttal két új karakterről derültek ki dolgok.

945

Újabb érdekességek jelentek meg a Star Wars: Epsisode VIII-ról, ezúttal két új karakterről derültek ki dolgok.

Mindössze egyetlen egy hónap választ el bennünket a következő Star Wars résztől, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spin-offtól, de már gőzerővel dolgoznak a Star Wars 8 utómunkáin is. A filmről több pletykát is lehetett már olvasni, köztük a film címéről is, amit lassan ideje lenne tisztázni, és hivatalos tényekkel előállni – esetleg egy előzetessel is megajándékozhatnának már. Amíg azonban várunk ezekre a hírekre, addig Benicio Del Toro és Laura Dern karakteréről szivárogtattak ki dolgokat.

A Making Star Wars rajongói oldal osztott meg híreket az új szereplőkről, akik csatlakoztak a Daisy Ridley és John Boyega színészekhez a nyolcadik epizódban. A most következő hírek nem kerültek megerősítésre, de a forrást, és az oldalt ismerve jó eséllyel hihetünk nekik – az oldaltól származó korábbi hírek mind igazak lettek. Rögtön az elején kezdjük Benicio Del Toro színésszel, s az ő szerepével, akit a forgatások idején csak „ember a feketében” jelzővel illetek, hiszen a színészt mindig tetőtől talpig feketében látták. A látszat megtévesztő lehet, hiába próbálták gazfickó alakját ráfesteni a színészre, attól még lehet, hogy a jó oldalon fog állni. Sokan Lando Calrissionhoz hasonlították, de az oldal megjegyzi, hogy információk hiányában nem tudják mennyire lesz azonos a két karakter, de elképzelhető, hogy a Del Toro szerepe is űrkaszinókhoz lesz köthető. (Párhuzamok a Birodalom visszavággal – Könyörgöm, ne játsszuk már el megint, legyünk kissé ötletesebbek, mert mégis csak egy Star Wars!!!)

A másik hír arról szól, hogy vajon kit játszik majd Laura Dern, esetleg ő alakítja majd Rey édesanyját? A mostani hírek nem zárják ki annak lehetőségét, hogy Dern fogja majd játszani a Rey édesanyját, de információk nélkül ez sem több mint találgatás. A jelentések szerint a színésznő egy fellegzős, egyedi megjelenésű karaktert fog majd játszani a filmben, valamint azt híresztelik, hogy ő volt látható a korábban napvilágot látott fotókon lila hajjal. A Making Star Wars oldal a következőképpen írta le:

Arisztokratikus és nagyon divatos hölgy lesz, ilyen formában még nem találkoztunk karakterrel a korábbi Star Wars filmekben. Megjelenése egyedülálló lesz. Valaki éppen az Éhezők viadalával hasonlította össze a Star Wars-t. Dern divatos ruhákat visel, és a haja hasonló lesz, mint amit az előzménytrilógiákban láttunk Amidala szenátornál. A legbiztosabb hír az, hogy lilára festették Laura Dern karakterének haját a Star Wars 8-ban.

A legújabb felmérések szerint a rajongók kissé idegesek, de ez csak a látszat, és senki sem kérdőjelezi meg, hogy mennyire várják már a folytatást. A jelentésben olvasható továbbá Kelly Marie Tran karakteréről is új hír, aki nem régen egy űrlónak nevezett teremtmény hátán volt látható Dubrovnikban. A forrás hétköznapi, jól szituált karakternek írta le a szereplőt, s aki összeszűri majd a levet Finnel, és ebből ellentét alakul ki közte és Laura Dern karaktere között. Bármit is jelentsen az a viszály, valódi szerelmi drámákkal találkozhatunk majd a folytatásban.

Forrás: WENN.com
Forrás: WENN.com

A Disney 2012-ben több mint 4 milliárd dollárét vásárolta fel a Star Wars-t a LucasFilmtől. Az üzletre első sorban azért került sor, mert több új részt is szerettek volna készíteni a Star Wars-hoz. Négy év telt el azóta, hogy a Disney szó szerint bekebelezte a LucasFilm stúdiót, de mindössze egyetlen egy mozifilmet tettek le eddig az asztalra, a tavaly bemutatott Star Wars: Az ébredő Erőt. Azóta viszont felgyorsultak az események, s nem kell sokáig várunk a következő Csillagok háborúja epizódra, hiszen érkezik a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet december 15-én. Az új mellékszálon futó részek világossá tették, hogy új karaktereket is szeretnének bevonni a saga-ba, melyekre a franchise támaszkodhat a jövőben, szemben az eredeti trilógiából megismert Luke Skywalker és Han Solo hősökkel. Nem azt mondjuk, hogy Laura Dern, Kelly Marie Tran vagy akár Benicio Del Toro karaktere is felér majd Luke Skywalkerhez, és meghatározó színfoltja lesz a Star Wars-nak, de mégis új karakterei lesznek a galaxisnak, és erre a stúdió is tud építkezni.

Nagyon keveset tudunk Az ébredő Erő folytatásáról, amit Rian Johnson rendezett, ahogy említettük még a hivatalos filmcím sem ismert. A Disney most csak az első mellékszálon futó részre, a Zsivány Egyesre szeretne fókuszálni, de esetleg a spin-off bemutatója során az Episode VIII címét és az első teaserét is megkapjuk. A Zsivány Egyest december 15-én mutatják be a mozikban.

A Star Wars: Episode VIII 2017. december 16-án érkezik a mozikba.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...