x
Close


Közelgő események

Filmek

Úgy hangzik, elkezdődött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása

Miközben a múltban még úgy tűnt, hogy a rendezők a megfelelő helyet keresik a filmhez, addig egy forrás megerősítette a kezdést.

Úgy hangzik, elkezdődött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása
  • Publishednovember 20, 2016

Miközben a múltban még úgy tűnt, hogy a rendezők a megfelelő helyet keresik a filmhez, addig egy forrás megerősítette a kezdést.

Múltkor még Joe és Anthony Russo egy olyan fényképen tűnt fel, amin éppen a lehetséges helyeket keresték a harmadik Bosszúállók filmhez, éjjel azonban egy forrás megerősítette, hogy ő látta stábtagokat, tehát dolgozni kezdtek Atlantában, és elcsattant a Bosszúállók: Végtelen háború első csapója.

Rendkívül sok és izgalmas Marvel filmmel találkozhatunk még a következő években, a Marvel harmadik fázisában – és szerencsére 2020 után sem állnak le, még több hőst fognak bemutatni a Filmes Univerzumban -, és talán kijelenthetjük, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborút várjuk legjobban ezek közül. Több ellentmondásos hír is napvilágot látott az elmúlt időszakban, de most nagyon úgy fest, hogy Russo fivérek munkába álltak, és megmozgatnak mindenkit a Marvel Filmes Univerzumban, mert az Univerzum legnagyobb csatájára készülünk, melyben Thanos nem csak a Földet, hanem az égész világot porral egyenlővé akarja tenni.

A mostani hírek egy atlantai fotóstól, @AtlantaFilming nevezetű felhasználótól származnak, aki korábban a Pókember: Hazatérés film forgatásáról is elsők között számolt be.

Azt hiszem, elfelejtettem kiposztolni, de a Bosszúállók: Végtelen háborúja már két hete forog a stúdióban.

A fenti kijelentéssel pusztán csak annyi a baj, hogy ezt a Marvel nem erősítette meg hivatalosan, de mikor megkérdezték tőle, hogy nem fordulhatott-e elő, hogy összekeverte egy másik film forgatásával, a következőt mondta:

Készítettem képeket stábtagokról, de sajnos túl messze voltak, és sza**l sikerültek. Amit tudok az az, hogy néhány színész itt tartózkodik. A Végtelen háborút már november 7-én elkezdték gyártani, és szinte 0% az esélye, hogy olyan fotókat szerezzek, amin nem úgy néznek ki az emberek, mint egy lego figura.

Egy biztos, egyhamar nem várhatunk fényképet az univerzum legrettegettebb emberéről, Thanos-ról (Josh Brolin) vagy az őt megállítani készülő Bosszúállókról, de reméljük, hogy a stúdió hamarosan előáll egy hivatalos bejelentéssel is melyben elmondják, hogy a filmek gyártása elkezdődött Atlantában.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.