Resident Evil 3 – akkor és most

Összehasonlíthatjuk 21 év távlatából az eredetit és a szűk hónap múlva érkező feldolgozást.

Összehasonlíthatjuk 21 év távlatából az eredetit és a szűk hónap múlva érkező feldolgozást.

A PlayStation Underground csapatának jó szokása, hogy egy-egy feldolgozásnál alaposan összehasonlítják az alapanyagul szolgáló eredetit és az új verziót. Nincs ez másképp a Resident Evil 3 esetében sem, szépen előkaparták a PS1 változatot, kézen fogták a mostani játék producerét (Peter Fabiano) az eredményt pedig a videóban láthatjátok.

Leginkább a nézet változott, amely a tavalyihoz hasonlóan klasszikus hátulnézetes third-person lett. Ugyanakkor több a nagy nyitott terület, a “live selection” részek (ahol hirtelen döntéshelyzetek elé kerültünk) viszont hiányoznak, mert nem illettek bele a mostani koncepcióba.

A játék főgonoszáról, Nemesisről elterjedt a napokban egy pletyka, miszerint már a mentések helyszínéül szolgáló safe roomokban sem lesz nyugtunk tőle, ám ezt a Capcom cáfolta. A hivatalos Xbox magazin tesztelőjét az zavarhatta meg, hogy egy mentési pontnál jött ugyan a meglepetés, de az nem egy dedikált safe roomban volt elhelyezve (a második résznél is volt már ilyen). A kulcs a zene, erre kell figyelnünk ha egy kicsit ki akarjuk majd ereszteni a feszkót.

Total
0
Shares
Previous Article
The Last of Us

A The Last of Us sorozat írója ígéri, hogy Ellie legfontosabb tulajdonsága megmarad az HBO feldolgozásában is

Next Article
Jojo Nyuszi

KRITIKA: Jojo Nyuszi

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!