Rey

Rengeteg kimaradt jelenet van Az utolsó Jedikhez

A rendező és a producer beszélt a Star Wars: Az utolsó Jedik kivágott jeleneteiről, melyek a tavasszal érkező lemezes kiadással válhatnak elérhetővé.

A rendező és a producer beszélt a Star Wars: Az utolsó Jedik kivágott jeleneteiről, melyek a tavasszal érkező lemezes kiadással válhatnak elérhetővé.

A Star Wars: Az utolsó Jedik a 152 percével a Skywalker-család leghosszabb darabja lett, de a film első vágása még ennél is tartalmasabb volt. Rian Johnson rendező korábban elárulta, hogy mikor elkészültek a forgatással, és megvágták a filmet, akkor egy 3 órás játékidővel bírt Az utolsó Jedik.

Rengeteget forgattunk. Pontosan úgy, mint bármely másik filmnél, és lényegében a szerkesztésnél állt össze. A szerkesztés az írói folyamat befejezése. Nem voltunk kegyesek a filmmel: széttéptük és kihajtogattuk belőle az oda nem illő jeleneteket. Rengeteg nagyszerű törölt jelenetünk van. Ezzel most nem azt próbálom eladni, hogy vedd meg a Blu-ray kiadást, pusztán csak azt, hogy sok törölt jelenet van.

Tehát jó pár jelenettől megfosztották a filmet, de szerencsére nem a kukában landoltak azok a jelenetek, mert a jövő márciusban vagy áprilisban megjelenő lemezes kiadásban láthatjuk őket – remélhetőleg.

Total
0
Shares
Previous Article
Star Wars: Episode IX

J.J. Abrams már ismertette a Star Wars 9. rész sztoriját Bob Igernek

Next Article

Rian Johnson is kifejtette gondolatát Rey szüleiről [SPOILER]

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!