Főoldal Filmek Rendezőt kapott a Marvel Kapitány-film?
Filmek

Rendezőt kapott a Marvel Kapitány-film?

Twitter-en jelent meg az a hír, mely elvileg felfedi, hogy ki fogja rendezni a Captain Marvel-mozifilmet.

682

Twitter-en jelent meg az a hír, mely elvileg felfedi, hogy ki fogja rendezni a Captain Marvel-mozifilmet.

Egy ismeretlen forrás arról írt, hogy a Marvel Kapitány rendezői székére négy lehetséges befutó van: Niki Caro, Lesli Linka Glatter (Homeland), Lorene Scafaria (Míg a világvége el nem választ, The Meddler), és Rebecca Thomas (Szeplőtelen fogantatás). A hír felbukkanása óta semmit sem hallottunk a filmről, nem tudni, hogy hány jelölt maradt. A stúdió egyelőre hallgat, azonban a média megpróbálta kitalálni, és spekulációkba kezdett.

Omega Underground is felfigyelt a szokatlan Twitter aktivitásokra, mármint ami Rebecca Thomas fiókját érinti. A hölgy is felbuzdult a jelölése hallatán, így rögvest el is kezdte követni a Marvel Entertainment hivatalos oldalát (ez nem egyenlő a Marvel Studios-szal), valamint Jeff Sneider újságírónőt. Jeff Sneider a Mashable egyik riportere, aki először robbantotta fel a médiát azzal a cikkével, hogy Thomas lehet a Marvel Kapitány-film rendezője.

Thomas nem az egyedüli, akire felfigyeltek közösségi tevékenységei révén. Egy másik versenyző, Lorence Scafaria nyilvánosan nem kommentálta azt, hogy elfogadta volna a film rendezői posztját – jelenleg épp el van foglalva, hogy saját filmjével, és a The Meddler-t promótálja -, ám ő is elkezdett követni a Marvel Studios-hoz köthető több fontos nevet is: Nicole Perman-t, aki a Marvel Kapitány egyik írója, és a Marvel Studios fejlesztésekért, és produkciókért felelős alelnökét (Jeremy Latcham). Nemsokkal, hogy a média lehozta a hírt, újabb nagy neveket követett be, magát a Marvel Studios-t, és a Marvel-t. Ez viszont már annál inkább furcsa és gyanús.

Niki Caro igaz nincs fenn Twitter-en, így őt most kénytelenek vagyunk kihagyni a sorból, de Lesli Linka Glatter is tett különös dolgokat. Ő a S.H.I.E.L.D. ügynökei sztárjait, Ming-Na Wen-t és Chloe Bennet-et kezdte el követni a közösségi médiában.

Lehet összeesküvés elméleteket gyártani, de benne van a pakliban, és számolnunk kell azzal, hogy mindezek csak feltételezések, és a fele sem igaz. Megeshet, hogy Thomas-t a rajongók, s főként a szponzorok szeretnék a filmnél látni, míg Scafaria csak egy lelkes rajongója a Marvel-nek, és hátsó szándékok nélkül érdeklődik Perlman és Latcham után – szó sincs itt munkára, csak mi képzeljük őt oda.

Volt azonban arra is példa a közösségi médiában, hogy egy rendező elkezdte követni a stúdió kulcsembereit, majd néhány napra rá, a DC hivatalosan is bejelentette, hogy Rick Famuyiwa lett a The Flash új rendezője. A példát erősíti Brie Larson, Miss Marvel Kapitány szerepe is, hiszen rá is úgy figyeltek fel, hogy elkezdte követni Perman-t és a Captain Marvel íróját, Meg LeFauve-t – Comic-Con alatt végül hivatalosan is bejelentették, Larson kapta a főszerepet. Egy biztos, 2019. március 8-án érkezik az első női főszereplővel készült Marvel-film, amely a Marvel Kapitány lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események