x
Filmek

Bemutatták a Doctor Strange film poszterét

Kevesebb, mint két hónap van hátra, hogy a Marvel bemutassa a legújabb filmjét, a Doctor Strange-et.

Bemutatták a Doctor Strange film poszterét
  • Publishedszeptember 10, 2016

Kevesebb, mint két hónap van hátra, hogy a Marvel bemutassa a legújabb filmjét, a Doctor Strange-et.

A Marvel Studios végre leleplezte a Doctor Strange film poszterét. A dolgok a fejük tetejére állnak majd – szó szerint totális felfordulás következik.

A Távozz tőlem, Sátán!, és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért filmek rendezője, Scott Derrickson-t ültették a rendezői székbe, aki Jon Spaihts (Prometheus és Passengers) és C. Robert Cargill (Sinister) forgatókönyvét vette kezébe, mely Doctor Strange furcsa világát fogja bemutatni, hogy miként lett tragikus autóbalesete után a tehetséges idegsebészből képregényhős. Félre kell tenni az egóját, és meg kell tanulnia a rejtett világ titkait, misztikumát. Doctor Strange székhelye a New York-i Greenwich Village lesz, és közvetítőként fogja járni az alternatív dimenziókat, világokat, hogy metafizikájával hatalmas tömböket, és tárgyakat mozgasson, s így védje meg a Marvel Univerzumát az ellenségektől.

A film főszereplői Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Karl Mordo), Benedict Wong (Wong), Tilda Swinton (a Vén), Mads Mikkelsen (Kaecilius), további szereplők: Scott Adkins, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins és Amy Landecker.

A filmet 2016. november 4-én fognak bemutatni a mozikban.

cr2vlm7wyaabl7__mini

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.