Főoldal Játékok Red Dead Redeption 2 élményt hozhat az új Assassin’s Creed
Játékok

Red Dead Redeption 2 élményt hozhat az új Assassin’s Creed

Izgalmas információkat osztott meg egy szivárogtató a legújabb Assassin's Creed részekről.

484

Egy a múltban már hitelesnek bizonyult értesüléseket megosztó személy hintett el pár újdonságot a bérgyilkosos széria következő felvonásáról. Ő is megerősítette, hogy 2022 első hónapjaiban fog érkezni a soron következő rész, amely egy kisebb költségvetésű produkció lesz, az utóbbiaknál sokkal lineárisabb történetvezetéssel. A Ubisoft Sofia fejleszti és természetesen még mindkét generációt megcélozzák vele. Helyszínéül a száz éves háború Európája szolgál majd.

Szintén megerősítették azt az információt, hogy ez mellett készül egy nagyobb projekt is és most erről tudhatunk meg többet. Jelenleg „Phatom” kódnéven fejlesztik és egy hatalmas változást fog hozni a franchise történetébe. Egyfajta rebootként írta le, amely ezzel együtt megtartja az eddig történteket. Időutazás félét is tartalmaz majd és említett még egy bizonyos fát is, amelyről azonban nem tudott sok információt megosztani, így csak sejtésünk lehet, hogy ennek valami köze van a Yggdrasil-hoz.

Megújítják a motort is és kb. akkora fejlődést tapasztalhatunk majd, mint a Black Flag és a Unity között volt látható. Nagyon hasonló élményt akarnak adni a Red Dead Redemption 2-höz és nagyjából az Első keresztes hadjárat idejét öleli majd fel. Kicsit sötétebb hangvételű lesz mint az előző felvonások. Ebben az esetben megint visszatér a női és férfi főszereplő közötti választási lehetőség.

A főszereplőnek nem lesz meg az egyik ujja és visszatér az igazi bérgyilkos tőr is. Nem tér ebben viszont vissza az irányítható madár, tehát ezzel is a régebbi részekre hajaznak. Látható tehát, hogy sokkal inkább nyúl majd vissza a nagy elődök örökségéhez. Nem tudjuk mennyire igazak ezek az információk, de a Valhalla-ról is el tudott árulni már egy pár dolgot bőven a bejelentése előtt. Nagyon érdeklődve várjuk mindkét Assassin’s Creed részt.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.