Close


Közelgő események

Előzetesek

Red Band jelzővel ellátott Alien: Covenant klip érkezett

Megérkezett Ridley Scott új filmjének, az Alien: Covenant következő TV Spotos reklámja, ami igazából egy rövidre sikerült klip lett, de véres!

  • PublishedMay 4, 2017

Megérkezett Ridley Scott új filmjének, az Alien: Covenant következő TV Spotos reklámja, ami igazából egy rövidre sikerült klip lett, de véres!

Bemutatták az első klipet az Alien: Covenantból, ami mellé már tényleg kell a 18-as karika, felkavaró lehet, ahogy a vér fröcsög és az Alien kaszabolja a telepeseket. Menekülés, sikítás, nyálcsorgás, így tudjuk legjobban jellemezni az új előzetest, amit a lap tetején most megnézhettek – ha elmúltatok 18 évesek.

Itt vagyunk a célegyenesben, most már tényleg csak napok választanak el bennünket, hogy a 20th Centruy Fox bemutassa az év egyik legjobban várt filmjét, a Covenantot. A most közzétett videó elvétve tartalmaz új részeket is, inkább csak a korábban látott részeket toldották meg extra másodpercekkel, köztük az első trailerben látott „kitörést” az egyik telepes hátából, noha továbbra sem derült fény a bébi idegenre, a Neomorphra. Minden képkocka ajándék ebből a filmből.

Két hetetek van, mert 2017. május 18-án érkezik az Alien: Covenant.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.