Rebootot kap a Tini Nindzsa Teknőcök franchise

Jöhet az újabb Teknőcös kaland! A Paramount ismét nekimegy és készül a Tini Nindzsa Teknőcök franchise legújabb feldolgozása.

Jöhet az újabb Teknőcös kaland! A Paramount ismét nekimegy és készül a Tini Nindzsa Teknőcök franchise legújabb feldolgozása.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Paramount stúdió egy új Tini Nindzsa Teknőcök filmen dolgozik. A következő feldolgozás már szkript írót is kapott a Szaftos szavak film írójának személyében, Andrew Dodge készíti a Teknőcök új forgatókönyvét.

2015-ben Michael Bay próbálkozott a franchise újraélesztésével, majd készült hozzá egy folytatás is az Elő az árnyékból alcímen, azonban egyik rész sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Most Michael Bay visszatér a franchisehoz, ám ezúttal segítő társakat is kap a Hang nélkül című horror készítőivel, Andrew Form és Brad Fuller producerekkel közösen felügyelik a munkát.

Kevin Eastman és Kevin Laird A Tini Nindzsa Teknőcök képregényéből eddig összesen 5 élőszereplős feldolgozás készült, de egyik sem aratott nagy sikert a kritikusok körében, ám a mozik kasszáinál kicsit más a helyzet, ott közepesen jól teljesítettek a feldolgozások. Talán éppen ezért lát még potenciát a stúdió a franchiseban, s szeretnék kifacsarni a maradékot is filmből. A produceri gárda biztató, már csak egy kiváló forgatókönyvre lenne szükség, mert mint korábban láttuk, hiába a világsztárokkal teletűzdelt feldolgozás, ha a történet gyenge pilléreken áll. További részleteket nem árultak el nekünk, de várhatóan hamarosan újabb részletek derülnek ki a projektről.

Total
0
Shares
Previous Article
Pennywise AZ

Már forog az Az: Második fejezet!

Next Article
Fekete Özvegy

Három rendezőre szűkült a Fekete Özvegy-film jelöltek listája

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!