Wide Screen
Image default
Játékok

Rajzfilm készül a Cupheadből

A tervezett Cuphead animációs sorozatot a Netflix karolta fel.

Nemrégiben kicsit elszomorították a rajongóikat a Cuphead fejlesztői. A nehézségéről és egyedi rajzfilmes stílusáról ismert játék első kiegészítője, a The Delicious Last Course ugyanis 2020-ra lett eltolva. Most azonban jó híreket szállított a Studio MDHR: The Cuphead Show! címmel animációs sorozat van készülőben, amely majd a Netflixen lesz látható. Pontos időpontot ugyan nem kaptunk, de ez mindenképp jó hír a bájos hangulatú játék kedvelőinek.

Chad Moldenhauer a játék egyik alkotója azonban elárult pár részletet. A sorozattal kapcsolatos munkát nem ők végzik (hiszen nekik ott van a DLC), hanem a Netflix saját animációs stúdiója (a szakmában igen jártas szakemberekkel a fedélzeten). Az eredeti fejlesztőknek egyébként a jelenleg használt technikával ez amúgy is rengeteg időt venne igénybe egy ilyen projekt. A stílus azonban így is hű marad az eredetihez, továbbra is kézzel készítik majd a rajzokat, de a hatékonyság kedvéért digitális technikákat is bevonnak majd a tervek szerint. A történetről egyelőre nem sokat lehet tudni, de az egészen biztos, hogy nem a játékban látottakat követi majd. Az viszont bizonyos, hogy továbbra is Cuphead és Mugman sorsát követhetjük majd otthonukban és annak környékén, vagyis az Inkwell szigeteken.

Még több a témában...

Stranger Things – A teljes történet

Orosz Ferenc

A Cuphead megihlette a God of War művészeti vezetőjét

Sinka Tamás

Még csak most mutatták be a Stranger Things 3. évadát, de már a folytatáson dolgoznak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább