Főoldal BREAKING Premierdátumot kapott a Sonic, a sündisznó 3. része
BREAKINGFilmek

Premierdátumot kapott a Sonic, a sündisznó 3. része

Karácsonyi filmet csinálnak a Sonic, a sündisznó 3. részéből.

206
Sonic, a sündisznó 2.
Forrás: Paramount Pictures

Készüljünk fel egy régimódi box office showdownra 2024 decemberében, mivel a Paramount Pictures ugyanarra a napra datálta a várva várt Sonic, a sündisznó 3. részért, amikor a Disney várhatóan pontosan ugyanazon a napon fogja műsorra tűzni az Avatar 3. részét.

A Paramount Pictures számára 2022 dübörögve indult, amikor piacra dobták a Sonic, a sündisznó 2. részét, amely gyorsan az év egyik legnagyobb sikerfilmjévé vált, és végül több mint 402,2 millió dolláros bevétellel zárt a világ jegypénztárainál. Ezek után már nem meglepő, hogy a stúdió berendelte a folytatást, amit a Paramount majd 2024. december 20-án fog bemutatni.

Túl sok információt nem árultak el a harmadik részről, mindössze annyit tudunk, hogy az élőszereplős feldolgozásban bemutatkozik majd Shadow the Hedgehog, és várhatóan a Sonic Adventure 2 és a Shadow the Hedgehog videojátékok eseményeit adaptálja, vagyis még több ismerős karakter is feltűnik majd az adaptációban.

Jeff Fowler visszatér a rendezői székbe, és várhatóan Ben Schwartz (Sonic), Colleen O’Shaughnessey (Tails), Idris Elba (Knuckles), James Marsden (Tom Wachowski) és Tika Sumpter (Maddie Wachowski) is visszatér a korábbi részekből ismert szerepeibe. Jim Carrey az év elején jelentette be, hogy visszavonul a színészi pályától, így bizonytalan, hogy visszatér-e Dr. Robotnik szerepében, de akárhogy is, az már megerősítést nyert, hogy a szerepet semmilyen körülmények között nem fogják újraosztani. Arról még nincs hír, hogy ki fogja Shadow hangját megszólaltatni, de a John Wick sztárja, Keanu Reeves a rajongók egyik első számú esélyese.

Egy másik örvendetes hír, hogy a rajongóknak nem kell 2024-ig várniuk, mivel fejlesztés alatt áll egy sorozat főszerepben Knuckles-szel a Paramount+ streaming szolgáltatóra. A tervek szerint valamikor 2023-ban fog megjelenni.

Sonic, a sündisznó 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Egy képet kaptunk a főgonoszról a Sonic, a sündisznó 3. forgatásáról

Ismét forog a Sonic, a sündisznó 3. Az első hivatalos képen a...

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Az írók és színészek sztrájkja alatt kezdődik a Sonic, a sündisznó 3. forgatása

Egészen szürreális az, ahogy kezdetét veszi a Sonic, a sündisznó 3. forgatása.

Sonic, a sündisznó 2.
Filmek

Fejlesztés alatt áll a Sonic, a sündisznó 3. része

Még be sem mutatták a folytatást, de már a harmadik részen dolgoznak.