Close


Közelgő események

Előzetesek

Pokoli jó és szórakoztató kalandnak ígérkezik a Kék Bogár, aminek előzetese már elérhető magyarul is

Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan.

  • PublishedMay 11, 2023

A DC Studios legújabb filmjének előzetesét még április elején tették közzé, amiből most elkészült a magyar szinkronos változat is. A trailerből képet kaphatunk a DC Univerzum első nagyszabású filmes latin-amerikai szuperhőséről, név szerint Jamie Reyes (Xolo Maridueña) szuperképességeiről.

A teaserben Reyes akarata ellenére megkaparintja a Szkarbot, és gyorsan meg kell barátkoznia az általa biztosított képességekkel, amikor vonakodva összekapcsolódik az idegen páncéllal. Batman is említést kap a videó végén, és az eredeti Kék Bogár, Ted Kord által viselt öltözékre is vethetünk egy gyors pillantást.

Az eredetileg az HBO Max streamingszolgáltatóra szánt film miatt a rajongók egyre jobban aggódtak, hogy a Kék Bogár ugyanarra a sorsra juthat, mint a nemrég törölt Batgirl, de a film – nem sokkal azután, hogy a Warner Bros. felvásárolta a Discovery-t – megkapta a mozibemutató dátumát.

“Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki.” – olvasható a film szinopszisában. “Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt. A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé. Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni.”

A szereplők között van még Susan Sarandon, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo, Damián Alcázar és Raoul Max Trujillo.

Kék Bogár magyar bemutatójára 2023. augusztus 17-án kerül sor kizárólag a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.