Főoldal Filmek Pókember: Nincs hazaút: Tobey Maguire nem akarta részletezni, hogy mi történt karakterével a Pókember 3. után
Filmek

Pókember: Nincs hazaút: Tobey Maguire nem akarta részletezni, hogy mi történt karakterével a Pókember 3. után

Miért ez a nagy titkolózás Tobey Maguire Pókembere körül?

624
Pókember

Mint azt már mindenki bizonyára jól tudja, a Pókember: Nincs hazaút című filmben Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatért Peter Parker szerepében Tom Holland karaktere mellett. Mivel már jó idő eltelt azóta, hogy utoljára láttuk őket a filmvásznon, egyet s mást elárultak a visszatérők, hogy mi történt velük az utóbbi időben, köztük például Garfield Pókembere elárulta, hogy Gwen Stacy halála után felhagyott a szuperhősködéssel.

Tobey Maguire állítólag nem akart túl sok részletet megosztani arról, hogy mi történt az ő Peter Parkerével a Pókember 3. rész után. Tobey Maguire csak célozgatást tett arra, hogy még mindig együtt van Kirsten Dunst által megformált Mary Jane-nel. Chris McKenna író szerint Maguire nem akart túl sokat elárulni arról, hogy mi történt az ő Pókemberével Sam Raimi harmadik filmje után. McKenna a The Hollywood Reporternek részletesen beszámolt arról, milyen volt visszahozni a két korábbi Petert.

Tobey nagyon minimálisan akarta beszélni arról, hogy mennyit tudj. Nagyon, nagyon minimálisan. Andrew-nak nagyon tetszett az ötlet, hogy még mindig gyötri az, ami A csodálatos Pókember 2-ben történt, és az, hogy mi lett belőle, és hogyan tudnák ezt Tomnak átadni. “Együtt tudunk érezni veled. Tudjuk, hogy min mész keresztül. Ha valaki a világon tudja, min mész keresztül, akkor az mi vagyunk.” De azt is, hogy “mi lehetünk a példák.” Tobey különösen keresztül ment ezen a sötétségen. Szerintünk király volt, hogy Andrew karaktere még mindig a sötétség közepén volt. Nem csak azért voltak itt, hogy azt mondják: “Két fantasztikus Jedi lovag hős, akik felbukkannak, és segítenek elkapni a rosszfiúkat”. Ők keresztülmennek a saját dolgaikon. Megpróbáltunk jegyzeteket készíteni a karaktereknek, hogy olyan kiváló munkát végeztek, és tényleg hűek voltak a karakterekhez, a történetekhez és a világukhoz, és nem éreztük úgy, mintha egy maskarás, rajongói műsort készítenénk.

Chris McKenna

Mondanunk sem kell, a nyilatkozat után többen megörültek, hogy talán jelent valamit a nagy titkolózás. Sokak szerint ebből az információból arra lehet következtetni, hogy talán Tobey Maguire újra Pókember lesz, és elkészül az elkaszált negyedik rész. Vagy éppen csak titkolni szeretnék a részleteket, és a rajángók fantáziájára bízni, hogy mi történt Peter Parkerrel az elmúlt majdnem 20 évben.

Pókember 3
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események