Wide Screen
Image default
Filmek

A Pókember: Hazatérés folytatását már be is jelentették?

Még be sem mutatták a Sony és Marvel közös Pókemberét, de máris a folytatáson törik a fejüket.

A Deadline állítása szerint a Sony Pictures már premierdátumot is választott a Pókember: Hazatérés film folytatásának. A hírek szerint a Hazatérés következő része 2019. július 5-én fog érkezni, majdnem pontosan két évvel azután, hogy jövőre bemutatják a Pókember: Hazatérést. Ez nagyjából megegyezik a Pókember-filmek korábbi bemutatójával, azaz a stúdió mindig a július 4-i hétvégét választotta premierre, így ezért sem meglepő, hogy a Sony Pictures/Marvel Studios így döntött most.

Természetesen részleteket nem tudtak meg a filmről, de elnézve azt, hogy mekkora ováció fogadta a napokban bemutatott Pókember előzetest, bizakodhat a Sony, hogy végre helyes irányba tolták a Pókember franchise szekerét. Már nagyon várjuk, hogy láthassuk Pókit az első önálló filmjében, amit a Sony közösen rendezett a Marvel-lel.

A Pókember: Hazatérés bemutatója 2017. július 7-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Koncepciós rajz mutatja meg, hogy milyen lett volna a fiatal Thanos

Kévés Bence Mihály

Egy koncepciós kép jelent meg a fiatal Thanosról

Kévés Bence Mihály

Új posztert kaptak a Fekete Rend tagjai és Thanos a Végtelen háború gazfickója

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább