x
Filmek

Pókember: Hazatérés film két új meglepő taggal bővült

Egy népszerű stand-up komikust, és egy UFC-harcost üdvözölhetünk a fedélzeten.

Pókember: Hazatérés film két új meglepő taggal bővült
  • Publishedaugusztus 2, 2016

Egy népszerű stand-up komikust, és egy UFC-harcost üdvözölhetünk a fedélzeten.

Még nagyon a forgatások elején jár a film, így sok információt nem is tudunk a produkcióról, sem a színészek valódi szerepéről. A filmet jelenleg is Atlantában forgatják. Az éjjel érkezett az újabb meglepő hír, hogy két új embert is szerződtettek a filmre. Martha Kelly komikussal, és Tyron Woodley UFC-harcossal már biztos, hogy találkozni fogunk a Pókember rebootban. Arról nem árultak el semmit, hogy mikor kezdik a forgatást, de Tyron Woodley részvétele már most hétvégén esélyes.

A UFC a kétszázegyedik adását sugározta múlt hét szombaton a tévékben. Azok számára, akik látták az eseményt azok észrevehettek valakit a tömegben. A fiatal sztár, Tom Holland is jelen volt a mérkőzésen, ami annyira nem is meglepő, hiszen a harc Atlantában zajlott, ahol jelenleg is tartózkodik a stáb. A harcban Tyron Woodley győzelmet aratott, Robbie Lawlert ütötte ki és nyerte meg a váltósúlyért járó címet. A Deadline számolt be arról is, hogy Martha Kelly is a csapat tagja lett. Tyron szerepét maga a harcos erősítette meg a meccs utáni interjúban:

Nem tudom, hogy mesélhetek-e már róla, de dolgozni fogok egy Marvel filmen jövő hét csütörtökön itt Atlantában.

A szerepekről továbbra sem tudni semmit, és lehet jól is van ez így. Legyen meglepetésben részünk. Korábban már arról írtunk, hogy Keselyű lesz a főgonosz, akit Michael Keaton fog alakítani, de Robert Downey Jr. (Tony Stark, Vasember), Donald Glover, és Marisa Tomei (May néni) is feltűnik majd mellette még. Óriási felhajtás előzi meg a film premierét, már most blockbuster címet tulajdonítanak a Póki legújabb kalandjának. A filmet Jon Watts rendezi, és 2017. július 7-én fogják bemutatni.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.