Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] Kiszemelték a Bond 25 női gonosztevőjét

Egy korábbi pletyka beigazolódni látszik, vagyis az, hogy az 1999-es A világ nem elég után a Bond ismét egy női ellenfelet kap a jövőre érkező Bond 25-ben.

Danny Boyle rendező és John Hodge forgatókönyvíró jubileumi James Bond-filmje, a Bond 25 forgatása idén decemberben kezdődik, melyben Daniel Craig visszatér az angol titkos ügynök szerepben. Craig visszatérése mellett több pletykát is olvashattunk arról, hogy az új rész 20 év után ismét női gonosztevőt kap, és már többen azt is tudni vélték, hogy kit szemeltek ki arra a szerepre.

A The Mirror lap újságírója megtudta, hogy a kétszeres Oscar-díjra jelölt Helena Bonham Carter lehet James Bond ellenfele. A színésznőt a közelmúltban olyan blockbuster címekben kapott szerepet, mint a Harry Potter vagy az Alice Csodaországban.

Mindenki úgy gondolta, hogy Angeline Jolie kapja a szerepet, de a főnökség inkább Helena-t akarta a szerepre. A felek közel állnak ahhoz, hogy megegyezzenek.

Az újságcikk említést tesz arra is, hogy az EON jóval korábban, A Quantum csendje forgatása előtt szeretet volna egy női ellenfelet Bondnak, de akkor azt inkább Ernst Stavro Blofeldnek adták (Christoph Waltz), aki ugyan túlélte a Spectrét, de a közepes fogadtatás miatt a stúdió szeretne biztosra menni, és egy új karaktert bemutatni. Egyébként is, Waltz megerősítette már, hogy Blofeld nem tér vissza a Bond 25-ben, amit a tervek szerint 2019 őszén mutatnak be a mozikban.

Még több a témában...

Daniel Craig lesz a főszereplője a Rian Johnson-féle Knives Out detektívfilmnek

Kévés Bence Mihály

Danny Boylet szemelték ki a James Bond 25 rendezésére

Kévés Bence Mihály

Lehetséges, hogy kiszivárgott a Bond 25 cselekménye

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább