Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] A Warner Bros. megnézné Riz Ahmed színészt a Wonder Woman 2.-ben

A legfrissebb hírek szerint a Warner Bros. azt szeretné, ha Riz Ahmed szerepet kapna a Wonder Woman 2.-ben.

A Meet the Movie Press úgy tudja, hogy a stúdió egy újabb nagy hollywoodi sztárt szemelt ki a Wonder Woman-folytatásába. Ezek még csak pletykák, de amennyiben igaz, akkor a Zsivány Egyes sztárja, Riz Ahmed is ott lehet a jövő ősszel érkező Wonder Woman második részében. Részletek egyelőre arról nincsenek, hogy milyen szerepet szánnak a színésznek.

Pedro Pascal nevét is pletykálják, méghozzá őt egy ismeretlen karakterrel hozták összefüggésbe. A forrás úgy tudja, hogy Pascal egy szélhámost, vagy egy üzletembert alakíthat majd a filmben, és részben ő lehet a kapcsolat Steve Trevorhoz. És igen, Chris Pine neve is előkerült, akiről szintén azt beszélik, hogy valahogy mégis feltámasztják őt a hősi halálból – feláldozta magát az első részben. Ami azonban biztos, hogy Kristen Wiig kapta a film főellenség szerepét, ő lesz Gepárd, a főhősnő egyik ősellensége.

A Wonder Woman 2. bemutatója 2019. november 1-jén lesz az Egyesült Államokban.

Még több a témában...

[FRISSÍTVE][SDCC 2017] Magyar szinkront kapott a Ready Player One

Kévés Bence Mihály

Comic Con előzetesek az Öngyilkos osztaghoz

Kévés Bence Mihály

Még egy őrült előzetes az Öngyilkos osztaghoz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább