Főoldal Játékok PlayStation 5 bemutató állomások tűntek fel az Egyesült Királyságban
Játékok

PlayStation 5 bemutató állomások tűntek fel az Egyesült Királyságban

Persze ezt a PlayStation divízió nem erősítette még meg.

695
ps5 console design 4

Minden egyes nappal egyre közelebb kerülünk a PlayStation 5 konzolok megjelenéséhez. Noha sem a pontos dátum, sem a pontos ár nem ismert egyelőre. Ennek ellenére a kereslet biztosan nem lesz elhanyagolható. Sőt kérdéses is, hogy fog-e jutni minden potenciális vásárlónak a készülékből, annak ellenére, hogy szinte megduplázták a gyártást.

AllGamesDelta_ Twitterén tűnt fel a kép, mely szerint az Egyesült Királyság szerte, nagyobb boltokban, PS5 bemutató állomásnak látszó dolgok jelentek meg. Ha megnézitek a képet, a színösszeállítás miatt nagyon nem is szolgálhatnak ezek az installációk más célt, mint a PlayStation 5 bemutatását. Természetesen ezeken semmi PS5-re utaló jelölés nem látható. De nem igazán tudjuk mi másra készülhetne a Japán cég, főleg, hogy a PSVR is hasonlóan a megjelenés előtt kipróbálható volt. Bízzunk benne, hogy hamarosan fény derül mindenre és akár hozzánk is eljut néhány ilyen demó állomás.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események