x
Filmek

Peter Dinklage és Jeff Goldblum jelenetét is kivágták a Thor: Szerelem és mennydörgésből

Sok nagyszerű dolgot kivágtak a Thor: Szerelem és mennydörgésből.

Peter Dinklage és Jeff Goldblum jelenetét is kivágták a Thor: Szerelem és mennydörgésből
  • Publishedjúlius 1, 2022

Még 2017-ben a Thor: Ragnarökben ismerhette meg a közönség A nagymestert alakító Jeff Goldblumot. A filmben ő volt a Sakaar bolygó uralkodója, mielőtt a film végén megbuktatták volna. Egy évvel később Peter Dinklage Eitrijét ismerhettük meg a Bosszúállók: Végtelen háborúban, akiről kiderült. Ő volt az a törp, aki elkészítette a Végtelen Kesztyűt, amit Thanos használt a filmben. Végül ő segített segített elkészíteni a Vihartörőt is Thornak, amivel felvehette a kesztyűt az Őrült Titán ellen.

A két film óta sem Jeff Goldblum, sem Peter Dinklage nem kapott szerepet a Marvel Moziverzumban. A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja, Christain Bale egy interjúban elárulta, hogy eredetileg mindkét színész visszatért volna a közelgő folytatásban, sajnos azonban jeleneteit kivágták a filmből, ahogy sok más érdekes jelenet is kimarad a mozis változatból.

Peter Dinklage-gel dolgozhattam együtt, de nem szerepel a végső vágásban, de fantasztikus volt a közös munka. Jeff Goldblummal is dolgozhattam, ő sincs benne a végső filmben. Mint látod, sok minden a vágószoba padlóján hever, még akkor is, ha gyönyörű, zseniális dolgokról van szó.

Christian Bale

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatójára 2022. július 8-án kerül sor.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.