Wide Screen
Image default
Játékok

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Megérkezett az utolsó előzetes is.

A PlayStation VR egyelőre nem tartozik a legnépszerűbb perifériák közé, amiért kissé magas ára és szegényes kínálata közösen felelősek. Az utóbbi időszakban azonban egyre több figyelemreméltó cím jelent meg a Sony virtuális valóság eszközére, pénteken pedig egy kifejezetten ígéretes játékkal bővül majd a sor.

Vasember rajongói már hónapok óta készen állnak a rajtra, azonban a megjelenés egy nagyobb halasztást szenvedett el az év elején. A februárra tervezett játékot a hosszas várakozás alatt ki is próbálhattuk, két nap múlva pedig a teljes verzióban bújhatunk Tony Stark bőrébe. A megjelenés előtti utolsó előzetest is közzétette a Sony, amely a gameplay felvételeken túl a történet alapjait is bemutatja. Stark oldalán Nick Fury is feltűnik, hogy együttes erővel szállhassanak szembe Szellemmel, a képregények ikonikus antihősével. A karakter legutóbb Hangya ellenfeleként tűnt fel a mozivásznon. Az előzetes szüntelen tempóját látva inkább a szédüléstől kell majd tartanunk, mint az unalomtól.

A PSVR exkluzív Marvel’s Iron Man VR július 3-tól kapható, a játékhoz szükségetek lesz VR-szemüvegre és két Move kontrollerre is, de Iron Man témájú gépcsomagban is beszerezhetitek majd a kellékeket.

Még több a témában...

Konzolokra is ellátogat Alto mindkét kalandja

Szarka Roland

Új harcosokkal és új platformmal érkezik a Guilty Gear -Strive-

Fonyódi Dávid

Új előzetesen a Project Cars 3

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat