Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Megérkezett az utolsó előzetes is.

A PlayStation VR egyelőre nem tartozik a legnépszerűbb perifériák közé, amiért kissé magas ára és szegényes kínálata közösen felelősek. Az utóbbi időszakban azonban egyre több figyelemreméltó cím jelent meg a Sony virtuális valóság eszközére, pénteken pedig egy kifejezetten ígéretes játékkal bővül majd a sor.

Vasember rajongói már hónapok óta készen állnak a rajtra, azonban a megjelenés egy nagyobb halasztást szenvedett el az év elején. A februárra tervezett játékot a hosszas várakozás alatt ki is próbálhattuk, két nap múlva pedig a teljes verzióban bújhatunk Tony Stark bőrébe. A megjelenés előtti utolsó előzetest is közzétette a Sony, amely a gameplay felvételeken túl a történet alapjait is bemutatja. Stark oldalán Nick Fury is feltűnik, hogy együttes erővel szállhassanak szembe Szellemmel, a képregények ikonikus antihősével. A karakter legutóbb Hangya ellenfeleként tűnt fel a mozivásznon. Az előzetes szüntelen tempóját látva inkább a szédüléstől kell majd tartanunk, mint az unalomtól.

A PSVR exkluzív Marvel’s Iron Man VR július 3-tól kapható, a játékhoz szükségetek lesz VR-szemüvegre és két Move kontrollerre is, de Iron Man témájú gépcsomagban is beszerezhetitek majd a kellékeket.

Total
0
Shares
Previous Article

A közösség által kreált pályák is helyet kapnak a Skater XL-ben

Next Article

Új olvasnivalók a horizonton a Szukits Könyvkiadótól

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!