Főoldal Játékok Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR
Játékok

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Megérkezett az utolsó előzetes is.

659
Iron Man VR Thumbnail scaled 1

A PlayStation VR egyelőre nem tartozik a legnépszerűbb perifériák közé, amiért kissé magas ára és szegényes kínálata közösen felelősek. Az utóbbi időszakban azonban egyre több figyelemreméltó cím jelent meg a Sony virtuális valóság eszközére, pénteken pedig egy kifejezetten ígéretes játékkal bővül majd a sor.

Vasember rajongói már hónapok óta készen állnak a rajtra, azonban a megjelenés egy nagyobb halasztást szenvedett el az év elején. A februárra tervezett játékot a hosszas várakozás alatt ki is próbálhattuk, két nap múlva pedig a teljes verzióban bújhatunk Tony Stark bőrébe. A megjelenés előtti utolsó előzetest is közzétette a Sony, amely a gameplay felvételeken túl a történet alapjait is bemutatja. Stark oldalán Nick Fury is feltűnik, hogy együttes erővel szállhassanak szembe Szellemmel, a képregények ikonikus antihősével. A karakter legutóbb Hangya ellenfeleként tűnt fel a mozivásznon. Az előzetes szüntelen tempóját látva inkább a szédüléstől kell majd tartanunk, mint az unalomtól.

A PSVR exkluzív Marvel’s Iron Man VR július 3-tól kapható, a játékhoz szükségetek lesz VR-szemüvegre és két Move kontrollerre is, de Iron Man témájú gépcsomagban is beszerezhetitek majd a kellékeket.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események