Close


Közelgő események

Filmek

Paul Walker lánya cameo szerepben feltűnik a Halálos iramban 10. részében

Paul Walker lánya cameózik egyet a Halálos iramban 10. részében, és erről képet is megosztott.

Paul Walker lánya cameo szerepben feltűnik a Halálos iramban 10. részében
  • PublishedMay 12, 2023

Meadow Walker Thornton-Allan, a néhai Halálos iramban sztár, Paul Walker lánya közösségi oldalán erősítette meg, hogy cameo szerepben fog szerepelni a közelgő tizedik részben. A 24 éves lány döntése, hogy részt vesz a filmben, egy szívből jövő tisztelgés édesapja előtt, aki 2013-ban tragikus módon elhunyt egy autóbalesetben.

A hír azután robbant, amikor Meadow Walker Thornton-Allan az Instagramon egy fotóval utalt rá, hogy szerepelni fog az új részben. A franchise rajongói és követői a fotónak köszönhetőn bepillantást nyerhettek szerepébe, amiből mindössze annyi derült ki, hogy valószínűleg egy légiutas-kísérőt játszik majd, legalábbis az öltözetből erre lehet következtetni.

A 24 éves Meadow Walker Thornton-Allan most először lép a reflektorfénybe, és teszi ezt egy olyan sorozatban, amiben egykor édesapja az egyik főszereplőt játszotta. Paul Walker korai halála nagy űrt hagyott a kasszasiker későbbi részeiben, és Meadow részvétele szívmelengető utalás apja öröksége előtt.

Kezdődik az út vége. A Halálos iramban saga tizedik része vezeti be a záró fejezeteit a mozitörténet egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának, mely a harmadik évtizedében jár, és még mindig jól tartja magát, ugyanazzal a szereplőgárdával, amelyikkel elindult. Dom Toretto (Vin Diesel) és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent – és mindenkit – akit Dom szeret. 2011-ben, az Ötödik sebességben Dom és csapata elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte a birodalmát egy hídon, Rio De Janeiróban. Ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante (Jason Momoa, Aquaman) szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére. Dante ármánya szétszórja Dom családját a világ különböző pontjaira, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig, Portugáliától az Antarktiszig. Új szövetségek köttetnek, és régi ellenségek bukkannak fel újra. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia (Leo Abelo Perry, Feketék fehéren) Dante bosszújának végső célpontja…

A filmet Louis Leterrier (A titánok harca, A hihetetlen Hulk) rendezte, és a visszatérő szereplők közt van Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena és Scott Eastwood, valamint az Oscar-díjas Helen Mirren, és az Oscar-díjas Charlize Theron.

Számos fantasztikus új szereplővel is gazdagodik a gárda: az Oscar-díjas Brie Larson alakítja Tesst, az Ügynökség egy szakadár tagját; Alan Richtson (Reacher) játssza Aimest, az Ügynökség új fejét, aki nem kedveli annyira Domékat, mint elődje, Mr. Senki; Daniela Melchior (The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag) egy brazil utcai versenyzőt alakít, aki erősen kötődik Dom múltjához; és a legendás, Oscar-díjas Rita Moreno is felbukkan, mint Dom és Mia nagymamija.

A Halálos iramban 10. bemutatójára 2023. május 18-án kerül sor a magyar mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.