Paul Walker karaktere visszatér Halálos iramban sorozatban?

Egy interjúból arra lehet következtetni, hogy Brian O’Conner karaktere szerepleni fog még a Halálos iramban.

Egy interjúból arra lehet következtetni, hogy Brian O’Conner karaktere szerepleni fog még a Halálos iramban.

Caleb Walker, az elhunyt Paul Walker testvére mesélt arról, hogy a Halálos iramban-franchise egyik producerével, Vin Diesel-lel folytatott egy komoly beszélgetést, melyben arra szerettek volna választ kapni a családtagtól, hogy mit gondolna O’Conner újbóli szerepeltetéséről. Mint ismeretes, a hetedik Halálos iramban már elköszöntünk Paul Walker színésztől, és az ő karakterétől– rendkívül megindító zárást tettek a film végére a készítők.

A Game4Paul jótékonysági rendezvény reklámozása közben kapták mikrofonvégre Paul Walker fivéreit, ahol arról a bizonyos telefonbeszélgetésről is elárultak egyet-mást:

Volt egy telefonbeszélgetésem Vin-nel (Vin Diesel) és körülbelül egy óráig tartott. Komolyan tárgyaltunk róla, az áldásunkat kérte. Vin Diesel azt kérdezte, hogy mennyire lenne elfogadható, ha Paul Walker karakterét visszahoznák… hogy tudassák a rajongókkal, hogy még mindig ott van. A Universal biztos akar lenni abban, hogy tiszteletben tartják Paul emlékét, és az ő családját.

Caleb és Cody Walker a hetedik résznél is besegített a munkálatokba, hogy Paul Walker még le nem forgatott jeleneteit is rögzíthessék. Elmondták a testvérek, hogy sem Vin Diesel producer, sem a Universal Pictures stúdió nem tenne olyat, ami árthatna, vagy rossz fényben tüntetné fel testvérük emlékét. Ugyanakkora elég merész húzás lenne a stúdió részéről, ha visszahoznák Brian-t a filmbe, hiszen egyszer már elköszöntek tőle.

A zárótrilógia első részét 2017. április 13-án a világpremierrel egy időben fogják bemutatni hazánkban is, miközben a stúdió már a folytatásokon dolgozik. A tervek szerint a kilencedik részt 2019. április 9-én, míg a Halálos iramban 10 zárórészt 2021. április 2-án fog bemutatni.

Total
0
Shares
Previous Article

Két új nemzetközi posztert kapott a Zsivány Egyes

Next Article

PLOTELBESZÉLÉS: Szellemirtók

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!