Főoldal Filmek Paul Mescal végzett a Gladiátor 2. munkálataival
Filmek

Paul Mescal végzett a Gladiátor 2. munkálataival

Ha minden a tervek szerint halad, novemberben már láthatjuk is a folytatást.

304
Paul Mescal
Forrás: Normális emberek

Paul Mescal, a közelgő Gladiátor 2. főszereplője a The Graham Norton Show-ban elárulta, hogy közel egy hete befejezte saját jeleneteinek felvételét. A produkció sorsa eddig igen hányatott volt, már közel öt éve fejlesztés alatt áll, s mire végre elérkezett maga a forgatás, az ütemtervbe alaposan beleszóltak a tavalyi író-és színészsztrájkok. Most úgy tűnik lassan azért befordul a célegyenesbe.

A szintén Ridley Scott rendezésében készülő folytatásban Russell Crowe elvileg nem tér vissza, de a történet csupa olyan szereplő körül forog majd akikre karaktere hatással volt még életében. Mescal Luciust alakítja majd, Commodus császár unokaöccsét, aki ugyebár Maximusnak köszönheti az életét, míg ellenfele Barry Keoghan lesz Geta császár szerepében. Bár utóbbi egy létező történelmi személy, a történet újfent egy fikció, és nemigen fog valós eseményekre támaszkodni.

Tegnap fejeztem be a munkát. Túléltem…De tuti kivégeznek, ha bármi mást is elárulok.

Paul Mescal

Mescal bár izgatott és igazi kihívásnak tartja a projektet, nemrég aggodalmát fejezte ki a közelgő felhajtás miatt. A Normális emberek és az Aftersun sztárja ugyan már egy Oscar-jelölést begyűjtött, még nem tapasztalta meg a sztárság terhesebbik oldalát, s nem is igazán szeretné. Többször megjegyezte már, hogy színészi munkáját nagyon komolyan veszi, és azért van a szakmában, mert szenvedélyesen szereti amit csinál a kamerák előtt, nem pedig azért, hogy a közösségi médiában és a való életben körülrajongják.

Gladiátor 2. további szereplői: Joseph Quinn, Connie Nielsen, Denzel Washington, May Calamawy, Fred Hechinger, Lior Raz, Derek Jacobi, Peter Mensah és Matt Lucas. A forgatókönyvet írta David Scarpa, és amennyiben nem húzódnak el az egyeztetések és tudják tartani a kitűzött célt, akkor a film 2024. november 22-én kerül a mozikba.

Gladiator
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.