Főoldal Filmek Paul Mescal játszhatja a főszereplőt Ridley Scott Gladiátor folytatásában
FilmekBREAKING

Paul Mescal játszhatja a főszereplőt Ridley Scott Gladiátor folytatásában

Paul Mescal készen áll, hogy belépjen az arénába a Gladiátor folytatásában.

518
Paul Mescal

A Volt egyszer egy nyár és a Normális emberek sztárja tárgyalásokat folytat Ridley Scott várva várt Gladiátor folytatásának főszerepéről, a 2000-es eposzról, amely Russell Crowe-t szupersztárrá tette, és amely a legjobb film Oscar-díját is elnyerte. A film azonban nem előzményfilm, Mescal nem Crowe történetét meséli majd tovább, végtére is Maximus, Crowe karaktere a Colosseumban meghalt.

Scott visszatér a kardok és szandálok világába, a következő projektjében többek között a film producere is lesz Scott Freevel, Michael Pruss-szal, valamint a Red Wagon Entertainment Doug Wickkel és Lucy Fisherrel. A forgatókönyvet David Scarpa írta és a filmet a Paramount Pictures hozza majd forgalomba. Az elsőt az Universal Pictures a DreamWorks-szel közösen finanszírozta, és bár a folytatást nem ők hozzák forgalomba, társproduceri jogot kapnak a terjesztésben.

Mescal a Volt egyszer egy nyár című filmben egy problémás apaként nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott és a Normális emberek című filmben egy okos főiskolásként nyújtott alakításával is elkápráztatta a közönséget. A sorozatban nyújtott munkájáért Emmy-jelölést kapott. Mescal feltűnik Andrew Haigh Strangers című filmjében Andrew Scott és Claire Foy oldalán, valamint Garth Davis Foe című filmjében Saoirse Ronan-nel osztozik a képernyőn.

De még mielőtt Scott visszamerészkedne Rómába, filmre veszi a Napóleon című filmet, amiben Joaquin Phoenix alakítja a francia despotát. Phoenix jelenleg a Joker 2. részén dolgozik október óta, egyszóval még nagyon távolinak tűnik, hogy a gladiátorok visszatérnek.

Russell Crowe Gladiator
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.