Ördögi lett a Hellboy-reboot első posztere

Elstartolt a New Yorki Comic-Con, ahol bemutatták a Hellboy-reboot első hivatalos poszterét, és hamarosan érkezik a trailer is.

Elstartolt a New Yorki Comic-Con, ahol bemutatták a Hellboy-reboot első hivatalos poszterét, és hamarosan érkezik a trailer is.

Az Entertainment Weekly a hét elején bemutatta ez első posztert a David Harbour főszerepében érkező új Hellboy-filmhez, amihez a napokban megérkezik az első előzetes is – csak remélni tudjuk, hogy a rendezvényre kilátogatók mellett mi is megnézhetjük az előzetest. Elég csak megnéznünk a most bemutatott posztert, egészen biztosak vagyunk benne, hogy zseniális kezekbe került a Hellboy.

Mike Mignola története alapján eredetileg 2019. január 11-én mutatták volna be a filmet, azonban csak 2019. április 12-én kerül a mozikba az okkult nyomozó és a fél-démon karakter legfrissebb feldolgozása. Az áprilisra áthelyezett premier egyet jelent azzal, hogy versenytársként megkapta a Dr. Dolittle feldolgozást Robert Downey Jr. színész főszerepében. És nem feledhetjük a Shazam!-ot sem, amit egy héttel később mutatnak be a mozikban.

A készítők nem indokolták a döntést, de köztudott, hogy január hónap sosem volt erős a moziba járók körében, így vélhetően csak egy jól megfontolt döntésről van szó, s semmi komoly dologra nem kell gondolni. Jó kezekben van a film, és a színészgárda is ígéretes a Stranger Things sztárjával az élen, de olyan más színészek kaptak még helyet az újraindításban, mint Milla Jovovich, Ian McShane és Daniel Dae Kim.

Total
1
Shares
Previous Article

John Rambo, aki az ötödik rész kedvéért cowboynak öltözött

Next Article

A Disneytől érkezik az élőszereplős Lilo & Stitch feldolgozás

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!