Wide Screen
Image default
Filmek

Optimus Fővezér is szerepelni fog az ŰrDongóban

Travis Knigh rendező megerősítette, hogy Optimus Fővezér is szerepet kap a decemberben érkező ŰrDongóban.

A Fandango készített interjút a LAIKA filmstúdió vezetőjével, Travis Knight-tal, aki elárulta a lapnak, hogy az idei ŰrDongó spin-offban ott lesz egy másik ismert transzformer is, mégpedig Optimus Fővezér.

A történet leírása szerint a ’80-as években járunk, ahol ŰrDongó elveszve keresi új lakóhelyét, miközben rátalál főhősünkre (Hailee Steinfeld). Azonban ŰrDongó nem az egyetlen transzformer lesz a filmben, ahogy azt az előzetesekben már láttunk, ugyanis Üstökös mellett további másik kettő Álca is ott lesz. Természetesen a rajongók többsége arra volt kíváncsi, hogy Optimus Fővezér is feltűnik-e majd a filmben, amit most a rendező megválaszolt nekünk:

Meg tudom erősíteni, hogy Optimus Fővezér valami módon szerepelni fog a filmben. Egyfajta cameo jelenete lesz a hősnek. […] Rengeteg nagyszerű easter-egget rejtettünk el a filmben, de nem szükséges bármit is tudnod a transzformerekről, hogy élvezni tud.

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A filmet a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight forgatta Christina Hodson forgatókönyve alapján, miután a stúdió úgy döntött, hogy leváltják Michale Bay rendezőt a Transformers: Az utolsó lovag után, azonban Bay nem került messze a projekttől, hiszen Lorenzo di Vonaventure-ral közösen produceri feladatokat látnak el. A film főszerepét Hailee Steinfeld kapta, mások mellett Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Grace Dzienny.

Az ŰrDongó országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

Még több a témában...

Ismét rendező nélkül maradt az Uncharted, miután ütemezési konfliktus miatt Travis Knight lemondott

Kévés Bence Mihály

Új rendezőre talált az Uncharted-film, amitől még inkább várjuk a Sony adaptációját

Kévés Bence Mihály

Több jelölt is van a Venom 2. rész rendezőjére, köztük Andy Serkis színész-rendező

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon