Főoldal Filmek Optimus Fővezér is szerepelni fog az ŰrDongóban
Filmek

Optimus Fővezér is szerepelni fog az ŰrDongóban

Travis Knigh rendező megerősítette, hogy Optimus Fővezér is szerepet kap a decemberben érkező ŰrDongóban.

711

Travis Knigh rendező megerősítette, hogy Optimus Fővezér is szerepet kap a decemberben érkező ŰrDongóban.

A Fandango készített interjút a LAIKA filmstúdió vezetőjével, Travis Knight-tal, aki elárulta a lapnak, hogy az idei ŰrDongó spin-offban ott lesz egy másik ismert transzformer is, mégpedig Optimus Fővezér.

A történet leírása szerint a ’80-as években járunk, ahol ŰrDongó elveszve keresi új lakóhelyét, miközben rátalál főhősünkre (Hailee Steinfeld). Azonban ŰrDongó nem az egyetlen transzformer lesz a filmben, ahogy azt az előzetesekben már láttunk, ugyanis Üstökös mellett további másik kettő Álca is ott lesz. Természetesen a rajongók többsége arra volt kíváncsi, hogy Optimus Fővezér is feltűnik-e majd a filmben, amit most a rendező megválaszolt nekünk:

Meg tudom erősíteni, hogy Optimus Fővezér valami módon szerepelni fog a filmben. Egyfajta cameo jelenete lesz a hősnek. […] Rengeteg nagyszerű easter-egget rejtettünk el a filmben, de nem szükséges bármit is tudnod a transzformerekről, hogy élvezni tud.

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A filmet a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight forgatta Christina Hodson forgatókönyve alapján, miután a stúdió úgy döntött, hogy leváltják Michale Bay rendezőt a Transformers: Az utolsó lovag után, azonban Bay nem került messze a projekttől, hiszen Lorenzo di Vonaventure-ral közösen produceri feladatokat látnak el. A film főszerepét Hailee Steinfeld kapta, mások mellett Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Grace Dzienny.

Az ŰrDongó országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...