Főoldal Játékok Októberben érkezik a Ben 10 Power Trip
Játékok

Októberben érkezik a Ben 10 Power Trip

Co-op móka is várható.

659
Ben 10 Power Trip

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, a Cartoon Network, a világ első számú animációs sorozat csatornája, és a globális családi szórakoztató termékeket kiadó Outright Games, a PHL Collective fejlesztőstúdióval közreműködve bejelentette az ikonikus gyermeksorozaton alapuló Ben 10: Power Trip videójátékot. Ebben az új kalandban Ben régi riválisa, Kevin 11 oldalán indul útnak, hogy megküzdjön az ördögi varázsló Hexszel.

A Ben 10: Power Trip Ben Tennyson animált univerzumában játszódik. Itt Ben megbízható Omnitrixét bevetve különböző idegen lényekké változik, hogy megmentse a világot. A játék egy egyedi történetet mesél el, melyben Bennek fel kell fednie a rejtélyes kristályok mögött rejlő igazságot, amik világa elfoglalásával fenyegetik. A játékosoknak lehetősége lesz pusztító idegenekké átalakulni és együttműködni, hogy legyőzzék a félelmetes ellenfeleket ebben a kooperatív kalandban. A megjelenés 2020. október 9-én várható PlayStation 4-en, Nintendo Switch-en és Xbox One-on.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.