x
Játékok

Nyílt bétával vezet be a fagyos szörnyek világa!

A Monster Hunter World : Iceborne kiegészítőjéhez újabb információk és videó került ki.

Nyílt bétával vezet be a fagyos szörnyek világa!
  • Publishedaugusztus 27, 2019

A Monster Hunter World : Iceborne kiegészítőjéhez újabb információk és videó került ki.

A Capcom ma bejelentette a valaha volt legsikeresebb címéhez, a Monster Hunter: Worldhöz a várva várt Monster Hunter World: Iceborne kiegészítőjének nyílt bétáját, amiben négy küldetésen tehetitek próbára a képességeiteket. A PlayStation 4 játékosok 2019. augusztus 30. 9:00-tól egészen 2019. szeptember 2. 8:59-ig, míg az Xbox One felhasználók 2019. szeptember 2. 9:00-tól egészen 2019. szeptember 5. 8:59-ig élvezhetik a béta izgalmait. A kliens néhány nappal a béta kezdete előtt már előtölthető lesz, valamint a részvételhez nincs szükség a Monster Hunter: World alapjátékra.

A Monster Hunter World: Iceborne megjelenés előtti bétája minden eddiginél fagyosabb élményeket tartogat, a korábbi Great Jagras (Beginner), Banbaro (Intermediate) és Tigrex (Expert) küldetések mellett a játékosok ugyanis első alkalommal a kiegészítő rejtélyes fő szörnyetegével, Velkhana-val is összecsaphatnak. Fagyos leheletével ez az Elder Dragon még a legtapasztaltabb vadászok számára is vérfagyasztó kihívás lesz.

A korábbi bétához hasonlóan a vadászoknak ezúttal is lehetőségük lesz kipróbálni mind a 14 fegyvertípust, a négy küldetés bármelyikét, valamint megismerkedni az alapokkal a gyakorlópályán. A fegyverek új funkciói mellett a játékosok olyan új Slinger lehetőségeket is kipróbálhatnak, mint a Clutch Claw. Mind a négy küldetés teljesítésével a vadászok összesen négy különleges, hasznos tárgyakkal teli csomagot szerezhetnek, amik garantáltan kapóra fognak jönni a teljes játékban.

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, ami az alapjátékot és az új kiegészítőt is tartalmazza, 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Iceborne kiegészítő használatához elengedhetetlen a Monster Hunter: World, és ugyan egyes újdonságait, mint az új Slinger funkciót és a fegyver fejlesztéseket már a kezdetektől élvezhetik a játékosok, a kiegészítő történetének és küldetéseinek eléréséhez Hunter Rank 16 és az alapjáték fő történetének teljesítése szükséges.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.