Utolsó éjszaka a Sohóban

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek az Utolsó éjszaka a Sohóban vetítésére

Nyerjetek belépőket az Utolsó éjszaka a Sohóban című filmre.

Edgar Wright pszichothrillere egy fiatal lányról szól, akinek a divattervezés a szenvedélye. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik: olyan, mintha az idő szétesne, és ennek megvannak a maga baljós következményei…

A UIP-Duna Film jóvoltából most Te is ott lehetsz másodmagaddal az Utolsó éjszaka a Sohóban című film premier előtti vetítésén november 3-án, szerdán este az egyik budapesti moziban. Nem maradt más teendőd, mint a lenti kérdésre helyesen válaszolni. A filmet november 3-án este 19 órakor fogják vetíteni premier előtt az egyik budapesti moziban.

A jelentkezéseket november 2-án 12 óráig tudjuk fogadni. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és egy megerősítést kérünk a részükről, hogy ott tudtok lenni a vetítésen. Fontos, a nyerteseknek egy napjuk lesz jelentkezni a belépőért, különben újrasorsoljuk a jegyet, ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak azok vegyenek részt a játékban, akik valóban ott tudnak lenni a vetítésen. Ne vegyük el a lehetőséget másoktól. Csak a helyes megoldást beküldöttek vehetnek részt a sorsolásban. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

A forgalmazó oldalán pedig megtekinthető a magyar nyelvű előzetes is az Utolsó éjszaka a Sohóban című filmhez.

Total
13
Shares
Previous Article
Örökkévalók

Örökkévalók kritika

Next Article
Bosszúállók

Ki a legokosabb Bosszúálló? Az összes Bosszúálló a Marvel Moziverzumban az intelligencia szerint

Related Posts