x
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Vérapó premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Vérapó című filmet a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Vérapó premier előtti vetítésére
  • Publishednovember 25, 2022

Ez nem lesz egy csendes éj… amikor egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás (David Harbour, Fekete özvegy, Stranger Things) is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent…

A Senki, a John Wick, az Atomszőke, a Deadpool 2 és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw mögött álló 87North új, szénfekete ünnepi thrillere azt üzeni, hogy mindig a pirosra érdemes fogadni. A rendező Tommy Wirkola (Boszorkányvadászok, Náci Zombik-sorozat), a forgatókönyvet a Sonic, a sündisznó írói, Pat Casey és Josh Miller jegyzik.

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Vérapó című film premier előtti vetítésén december 30-án, szerdán este az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket november 28-án 18 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 24 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre.

A dupla regisztrációkat szűrjük, és azonnal töröljük azokat a jelentkezőket. Kérünk mindenkit, ne próbálja kijátszani a szabályokat.

Vérapó
Név
Név

Mondj egy nagysikerű sorozatot vagy filmet, amiben David Harbour játszott.

A Vérapó országos bemutatója 2022. december 1-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.