x
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Tűzgyújtó premier előtti vetítésére

Nézzétek meg Stephen King legújabb adaptációját premier előtt a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Tűzgyújtó premier előtti vetítésére
  • Publishedmájus 9, 2022

Stephen King klasszikus thrillerének A láthatatlan ember producerei által készített új adaptációjában egy különleges pirokinetikus képességekkel bíró lány harcol, hogy megvédje családját és saját magát a gonosz erőktől, akik foglyul akarják ejteni, hogy irányíthassák.

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Tűzgyújtó című film premier előtti vetítésén május 11-én, szerdán este az egyik budapesti moziban. Nem maradt más teendőd, mint a lenti kérdésre helyesen válaszolni, hogy elsők között üljetek be a mozifilmre.

A jelentkezéseket május 10-én 18 óráig tudjuk fogadni. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és egy megerősítést kérünk a részükről, hogy ott tudtok lenni a vetítésen. Fontos, a nyerteseknek egy napjuk lesz jelentkezni a belépőért, különben újrasorsoljuk a jegyet. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak azok vegyenek részt a játékban, akik valóban ott tudnak lenni a vetítésen. Ne vegyük el a lehetőséget másoktól. Csak a helyes megoldást beküldöttek vehetnek részt a sorsolásban. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Tűzgyújtó
Név
Név

Ki játssza a férfi főszereplőt a filmben?

Andy megtanította Charlie-nak, hogyan hatástalanítsa erejét, amit a düh vagy a fájdalom hoz felszínre. Ám Charlie 11 éves lesz, és a tüzet egyre nehezebb és nehezebb kordában tartani. Miután egy incidens leleplezi a család tartózkodási helyét, egy rejtélyes ügynök indul a keresésükre, hogy levadássza a családot, és végleg elkapja Charlie-t. Ám a lánynak más tervei vannak…

A forgalmazó oldalán pedig megtekinthető a magyar nyelvű előzetes is a Tűzgyújtó című filmhez.

https://youtu.be/KM_I5YP7FxA
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.