x
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Mosolyogj! premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Mosolyogj című horrort a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Mosolyogj! premier előtti vetítésére
  • Publishedszeptember 22, 2022

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Mosolyogj című film premier előtti vetítésén szeptember 27-én, kedden este az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket szeptember 25-én 18 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 24 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre.

Mosolyogj
Név
Név

Ki írta és rendezte a filmet?

​Miután tanúja lesz az egyik páciensével kapcsolatos bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) olyan rémisztő jelenségeket tapasztal, melyeket nem tud megmagyarázni. Ahogy az életén kezd elhatalmasodni a rettegés, a túléléshez Rose-nak szembe kell néznie felkavaró múltjával, hogy ki tudjon szabadulni ebből a borzalmas, új valóságból.

Országos bemutató 2022. szeptember 29.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.