Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Tom Cruise legmerészebb mutatványát a Mission: Impossible Leszámolás - Első Rész premier előtti vetítésén.

223
Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész
Forrás: Paramount Pictures

Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, és Ethant a múltja sötét erői kezdik el körülvenni, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa, semmi sem lehet fontosabb ennél a küldetésnél – még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek…

A UIP-Duna Film jóvoltából páros, 2 fős belépőket nyerhettek a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész című film premier előtti vetítésére, amelyre 2023. július 10-én, hétfőn 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket július 7-én 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

[formidable id=”27″]

Cruise mellett visszatér Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby és Frederick Schmidt a korábbi Mission: Impossible-filmekből. A régi és állandó szereplők mellett a franchise hetedik részében új arcokat is megismerhetünk, mint például Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales és Charles Parnell karaktereit.

Mission: Impossible 7. forgatókönyvírója és rendezője Christopher McQuarrie, aki a Mission: Impossible – Titkos nemzet és a Mission: Impossible – Utóhatás rendezése után visszatér a rendezői székbe. A film producerei Cruise, McQuarrie, J.J. Abrams, David Ellison és Jake Meyers. A Mission: Impossible – Leszámolás – Második Rész a tervek szerint egy évvel később, 2024. június 28-án kerül a mozikba, várhatóan Cruise utolsó éles bevetése lesz Ethan Huntként.

Országos bemutató: 2023. július 13.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Téli szünet
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Téli szünet premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Téli szünet című filmet a mozikban.

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Top Gun: Maverick
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.