Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A Majomember premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek A Majomember premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg A majomember című filmet a mozikban.

395
A majomember
Forrás: Universal Pictures

Az Oscar-jelölt Dev Patel (Oroszlán, Gettómilliomos) ezzel a lenyűgöző akcióthrillerrel mutatkozik be rendezőként, amellett, hogy ő alakítja a címszereplőt, aki bosszút akar állni anyja meggyilkolásáért a város korrupt vezetőin, akik szisztematikusan sanyargatják a szegényeket és a kiszolgáltatottakat.

A filmet a majomfejű és majomfarkú Hanumán legendája ihlette, aki az erő és a bátorság megtestesítője. Patel alakítja a névtelen, csak kölyökként emlegetett fiatalembert, aki sanyarú életét egy titkos harcos klubban tengeti, ahol estéről estére gorillamaszkot viselve véresre vereti magát a népszerűbb harcosokkal. Sok esztendőn át fojtja el dühét, mígnem megtalálja a módját, hogyan furakodjon be a város bűnös elitjének tagjai közé. Amikor feltör benne egy gyermekkori trauma, rejtélyes módon megsebesült kezei szinte önálló életre kelve megtorló hadjáratba kezdenek azok ellen, akik mindent elvettek tőle…

Az izgalmas és látványos harci és üldözős jelenetekkel megspékelt Majomember Patel eredeti története alapján készült, a forgatókönyvet pedig Paul Angunawela és John Collee (Kapitány és katona: a világ túlsó oldalán) közreműködésével írta.

A UIP-Duna Film jóvoltából páros, 2 fős belépőket nyerhettek A Majomember című film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. április 3-án, szerdán 19 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket március 31-én 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

A Majomember országos bemutatójára 2024. április 4-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A majomember
Filmek

A nézők meghatódnak az év legütősebb akciófilmjén

A Majomember akciójeleneteitől eláll majd a nézők lélegzete.

Back to Black
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Back to Black premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Back to Black című filmet a mozikban.