x
Close


Közelgő események

Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a M3GAN premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a M3GAN című filmet a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a M3GAN premier előtti vetítésére
  • Publishedjanuár 4, 2023

Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők szövetségese legyen. Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek…

A Chucky és az Annabelle gyilkos babák után érkezik a fejlettebb technológiával felszerelt M3GAN. A Blumhouse új, vérfagyasztó thrillerének főszereplője Allison Williams (Tűnj el, Csajok); a filmet rendezte Gerard Johnstone (Házi őrizet), a forgatókönyvet írta Akela Cooper (Eleven kór, The Nun 2) James Wan (Eleven kór, Fűrész, Insidious: a gonosz háza, és a Démonok között filmsorozat) ötletéből.

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a M3GAN című film premier előtti vetítésén 2023. január 11-én, szerdán este az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket január 9-én 12 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 12 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre.

M3GAN
m3gan
Név
Név

Melyik szavak kezdőbetűiből tevődik össze a M3GAN elnevezés?

M3GAN országos bemutatója 2023. január 12-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.