Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a júniusi Budapest Comic Conra
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a júniusi Budapest Comic Conra

Páros belépőket nyerhettek a Budapest Comic Conra.

385
Budapest Comic Con 2023

Idén is érdemes lesz kilátogatni a Budapest Comic Conra 2023. június 10-11-én, ahol több film – és sorozatszínésszel is élőben találkozhattok, többek között velünk tart Tom Wlaschicha a Trónok harca és a Stranger Things című sorozatok sztárja, Natalia Tena a Harry Potter-filmek Nymphadora Tonks karaktere, Arnas Fedaravicius a Az utolsó királyságból és Anna Schaffer a Vajákból. A Budapestre érkező színészek listáját megtaláljátok a rendezvény hivatalos oldalon.

A hollywoodi színészek mellett az idei évben a magyar színészek is reflektorfénybe kerülnek, főleg olyan művészek, akik hollywoodi filmekben vagy Netflix produkciókban szerepeltek. Lehetőség lesz találkozni Réti Barnabással, Tolnai Klárával vagy éppen a Wednesdaysorozatból Váradi Karinával.

Természetesen egy Comic Con sem az igazi képregényalkotók nélkül, bátran állítható, hogy több világsztárt is sikerült elhívni az idei évben. Itt lesz például az Eisner-díjas 100 Bullets sorozat szerzője Brian Azzarello akinek több DC Comics is fűződik a nevéhez. Csatlakozik Eduardo Risso argentin képregényrajzoló is, a Batman és Logan képregények és más Marvel képregények alkotója, vagy Alexis Nolent (művésznevén Matz) akinek eddig 65 könyve jelent meg, vagy Stephanie Phillips akinek művei a DC Comics, az AfterShock Comics, a Dark Horse, az Oni Press, a Top Cow/Image Comics, a Heavy Metal, kiadóknál jelentek meg. Bővebb információt a képregényalkotókról ezen a linken találtok.

Cosplayerek miatt is érdeme kilátogatni a rendezvényre hiszen Maul, Enji Night és Shappi is velünk lesz.

Programok terén a még több még nagyobb elv érvényesül. Kis ízelítő mi vár a helyszínre látogatókra:

  • Előadások és színpadi beszélgetések a sztárokkal
  • Több mint 50 árus az Artist Alleyben
  • Star Wars programok és kiállítások
  • Cospaly és Fantasy Zóna, cosplay workshopok
  • Gaming aréna
  • Különböző versenyek: Cosplay verseny, képregényrajzoló verseny
  • Viking és buhurt bemutató

És még sorolhatnánk, hogy milyen más izgalmas programokkal várják a rendezvényre kilátogatókat a szervező, amiről részletes leírást a következő linken olvashattok.

A rendezvény szervezőinek köszönhetően most páros belépőjegyeket nyerhettek a Budapest Comic Con vasárnapi napjára. Nem maradt más, minthogy helyesen válaszolj a lenti kérdésre, és ha te vagy a szerencsés nyertesünk egyike, csomagolj, és találkozzunk június 11-én a BOK Csarnokban. A jelentkezéseket 2023. június 6-áig tudjuk fogadni, utána levélben értesítjük a nyerteseket.

[formidable id=”24″]

Jegyeket a Budapest Comic Con hivatalos oldalon tudtok vásárolni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...