John Wick

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a John Wick: 3. felvonás – Parabellum premier előtti vetítésére

A Freeman Film jóvoltából Te is ott lehetsz másodmagaddal a John Wick: 3. felvonás – Parabellum című film premier előtti bemutatóján május 15-én az egyik budapesti moziban.

A Freeman Film jóvoltából Te is ott lehetsz másodmagaddal a John Wick: 3. felvonás – Parabellum című film premier előtti bemutatóján május 15-én az egyik budapesti moziban.

Roppant egyszerű a játék, mindössze a lenti kérdésre kell helyesen válaszolni, s ezzel máris közelebb kerültél ahhoz, hogy társaddal együtt nézzétek meg a John Wick: 3. felvonás – Parabellum mozifilmet május 15-én, jövő hét szerdán este 19 órakor az egyik budapesti moziban.

A jelentkezéseket május 14-én 20 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben értesítjük a nyerteseket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor játszatok, ha valóban el tudtok jönni a filmre, ne vegyétek el a lehetőséget mások elől – sorsolás után az értesítő e-mailre választ kérünk mindenkitől. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak így tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a John Wick: 3. felvonás – Parabellum előzeteséről, akkor most a lap tetején pótolhatod.

A John Wick: 3. felvonás – Parabellum országos bemutatója 2019. május 16-án lesz.

Total
23
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Befutott a Pókember: Idegenben második szinkronos előzetese

Next Article
Legendás állatok

Közel sem biztos, hogy Johnny Depp visszatér a Legendás állatok 3. részében

Related Posts