x
Close


Közelgő események

Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Jack Mimoun és a rejtélyek szigete premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Jack Mimoun és a rejtélyek szigete című filmet a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Jack Mimoun és a rejtélyek szigete premier előtti vetítésére
  • Publishedjanuár 12, 2023

Két évvel azután, hogy egy lakatlan szigeten túlélte a túlélhetetlent, Jack Mimoun igazi sztár lett. Az élményeit bemutató könyv bestseller, televíziós műsora pedig rekordokat döntöget. Amikor megkeresi őt a titokzatos Aurélie Diaz, aki a legendás kalóz, La Buse elveszett kardját keresi, Jack visszautazik a nővel és szedett-vedett csapatával a szigetre, ahol ismét bizonyítania kell rátermettségét. Már ha van neki olyan egyáltalán.

Az ADS Service Kft. jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Jack Mimoun és a rejtélyek szigete című film premier előtti vetítésén 2023. január 17-én, kedden este az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket január 15-én 12 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 12 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Jack Mimoun és a rejtélyek szigete
jack Mimoun és a rejtélyek szigete
Név
Név
Melyik szigetről jutott ki Jack Mimoun?

Jack Mimoun és a rejtélyek szigete országos bemutatója 2023. január 19-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.